Inte van att tänka i SEK?
Du kan ändra detta om du hellre vill se priserna i en annan valuta.
Vänligen notera: du kommer fortfarande att betala för din bil i SEK.

Hantera bokning

Du kan hantera din bokning även om du inte har ett konto.

Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Biluthyrning Avis

Hitta fantastiska priser för biluthyrning med Avis, läs våra kundomdömen och boka online, snabbt och lätt

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Lör 22 Feb 2020
Välj upphämtningsdatum
Tis 25 Feb 2020
Välj avlämningsdatum
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Föraren har ett giltigt körkort utfärdat av Folkrepubliken Kina (fastland)
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:100 000+

8.3

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis går lätt och snabbt
  • Kunder är imponerade över hur rena bilarna hos Avis är
  • Avis är kända för att hålla sina bilar i bra skick

Omdömen om Avis

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Phuket Flygplats den 19 januari 2020
Snabbt och enkelt och smidigt
9,2
Anonym Auckland Centrum den 17 januari 2020
Bra bil. Bensinsnål. Enkelt att hämta och lämna. Bristfällig information angående lämna/hämta ny bil när man hyr bilen över två zoner, dvs norra och södra ön i Nya Zealand.
8,4
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 12 januari 2020
Professionell service - trevligt och bra kundbemötande Lite långt att gå med väskorna från ankomsthallen till bilhyrparkeringen (bra motion!)
9,4
Anonym Sydney Centrum - Kings Cross den 11 januari 2020
Clear and instructive communication, still fast and efficient at the pickup, and friendly person to check the vehicle when delivery. very narrow garage and in/out passages
8,6
Anonym Östersund Flygplats den 6 januari 2020
Körkänslan Problem med dörrlåsen
8,4
Anonym Stockholm Tågstation den 31 december 2019
Fick en mindre bil med mindre bagageutrymme än beställt.
6,8
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 16 december 2019
Snabb och enkel hantering både vid hämtning och återlämning av bilen . Riktigt trevlig och hjälpsam personal. Fräsch och ren bil.
9,4
Anonym Ängelholm Flygplats den 13 december 2019
Allt genomgående bra
9,0
Anonym Karlstad Centrum den 9 december 2019
Trevligt bemötande inget
8,8
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 8 december 2019
Det fungerade mycket bra allt. Trevlig personal som lämnade ut bilen och avlämningen gick mycket fint Mycket nöjd med Avis hur dom sköter allt
9,0
Anonym Östersund Flygplats den 7 december 2019
Nära till bilen och Avis kontoret Att det inte fanns bagagevagnar vid återlämnandet av hyrbilen.
9,2
Anonym Lissabon Flygplats den 29 november 2019
There was big problem to find the car return Place and toke a long time for att to find. More big signs would help.
7,2
Anonym Kalmar Flygplats den 27 november 2019
Ny fräsch bil
9,2
Anonym Luleå Flygplats den 26 november 2019
Liten, smidig och lättkörd bil som var perfekt att köra i stan med. Snabbt och enkelt att boka. Supernöjd!
8,6
Anonym El Hierro Flygplats den 24 november 2019
Svårt att hitta Avis på parkeringen
7,6
Anonym Oranjestad Flygplats den 15 november 2019
Fantastisk personal och service!
8,4
Anonym Cairns Centrum den 13 november 2019
Tydlig och snabb hantering. Bra service och information Inget
9,0
Anonym Massy Tågstation den 13 november 2019
Fantastiskt bemötande! Inget!
9,2
Anonym Kreta - Chania Centrum Platanias den 7 november 2019
Smidig hämtning och lämning av bilen. Bokade en Opel och fick en Citroën (undviker helst franska bilar).
6,4
Anonym Krakow Flygplats den 5 november 2019
Bra, smidig bil. Smidig uthyrning
9,0
Anonym Maroochydore Flygplats den 5 november 2019
Allt fungerade planenligt!
8,8
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 29 oktober 2019
Bilen var riktigt trevligt. Kia Nero Inget.
9,0
Anonym Värnamo Centrum den 29 oktober 2019
Otroligt bra bemötande från er personal i Värnamo och en servicegrad med guldkant. Ingenting
8,8
Anonym Olbia Flygplats den 27 oktober 2019
Väntetiden när vi skulle hämta bilen!
8,0
Anonym Stockholm - Globen den 25 oktober 2019
Ren, lättkörd och bensinsnål, stort plus lite väl klen motor
10,0
Anonym Durban Flygplats den 24 oktober 2019
Effective paper work. Signposting could be clearer.
7,8
Anonym Stockholm Arlanda Flygplats den 22 oktober 2019
Vänlig personal, snabbhet bilen inte ren, repig bil, alla skador var inte dokumenterade så jag fick ta bilder mitt i natten kl. 00.00
6,8
Anonym Frankfurt Flygplats den 12 oktober 2019
Väldigt smidigt med ombokning när jag hade först bokat fel. Jättebra information när jag hämtade ut bilen och bemött på ett bra sätt och på väldigt bra engelska. Jag är mycket nöjd! .
8,2
Anonym Merano Centrum den 8 oktober 2019
Bra bil, bra service vid uthyrningsstället, bra pris. Uthyrningsstället var avsides beläget.
7,2
Anonym Stralsund Centrum den 7 oktober 2019
Svårt att hitta parkering vid återlämnandet.
7,8
Anonym Malmö Flygplats den 6 oktober 2019
Bra personal
9,6
Anonym Aix En Provence TGV Tågstation den 30 september 2019
Biluthyrningen låg nära TGV stationen i Aix. Trevligt bemötande.
7,8
Anonym Kiruna Flygplats den 30 september 2019
Ett bra bemötande av personalen, bilen var jättebra.
8,8
Anonym Milano Flygplats - Malpensa den 27 september 2019
Uppgradering Beroende på att min valda storlek saknades och jag blev irriterad efter att ha väntat i drygt 30 minuter i kö Lång kö vid hämtning av bil
7,4
Anonym Jönköping Centrum den 24 september 2019
Skicket på bilen och hjälpsam, trevlig personal.
9,4
Anonym Florens Internationell Flygplats den 22 september 2019
Bilen var en Jeep, men den klarade inte de italienska backarna om jag inte växlade ned till 1:an. Vi tänkte att en Jeep skulle vara lite mer som en jeep, så att säga. Kan vara bra att informera kommande kunder om. De italienska serpentinvägarna är luriga. Annars var allt mycket bra.
8,8
Anonym Sundsvall Flygplats den 20 september 2019
Väldigt bra bemötande och snabb service.
9,8
Anonym Sundsvall Flygplats den 19 september 2019
Trevlig och duktig personal som var mkt tjänstvillig
8,4
Anonym Manchester Flygplats den 18 september 2019
Tog väldigt lång tid för transfer bussen från flygplatsen i Manchester till Car rental village (över 30 minuter)
7,8
Anonym München Flygplats den 18 september 2019
Priset och modellen Spolarvätska var helt slut på bilen innan jag fick den.
8,4
Anonym Östersund Flygplats den 16 september 2019
Trevligt bemötande på flygplatsen både vid hämtning och lämning
9,2
Anonym Kiruna Flygplats den 14 september 2019
Ändrade lämnplats och fick snabbt svar, bra lösning o trevligt bemötande.
7,8
Anonym Edinburgh Flygplats den 12 september 2019
Stor tank hyfsat bränsleekonomisk. Återlämningen var den bästa jag varit med om. Inget.
7,0
Anonym Avesta Centrum den 12 september 2019
Jätte bra!
9,2
Anonym Gatwick Flygplats den 10 september 2019
Trevlig personal. Inte ens vädret var dåligt
8,8
Anonym Catania Flygplats den 6 september 2019
Jag fick betala för en liten mini repa på bakskärmen
7,4
Anonym Västerås Flygplats den 6 september 2019
Allt var bra. Lämningen av bilen på VST, svårt att hitta.
9,4
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 5 september 2019
Enkelt, tydligt och bra service
8,6
Anonym Luleå Flygplats den 3 september 2019
Backspegel för 1:a ggn.
8,2
Anonym Kristianstad Flygplats den 1 september 2019
Fantastisk service.
9,0
«Förra Nästa

Betyg om Avis

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    7,7
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    8,3
  • Tiden det tog att hämta bilen

    7,8
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,1
  • Hur ren bilen var

    8,5
  • Bilens skick

    8,4
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    8,4

Populära platser