Zarządzaj rezerwacją

Jeżeli nie posiadasz swojego konta, nadal możesz zarządzać swoją rezerwacją.

Zamknij
Nie znasz swojego numeru rezerwacji?

Proszę wprowadzić swój adres mailowy a my wyślemy Państwu numer referencyjny na podany adres.

Email wysłany

Twój numer rezerwacji został wysłany na podany adres mailowy..

Numer referyncyjny nie znaleziony

Nie znaleziono rezerwacji pod podanym adresem mailowym. Dane Kontaktowe dostępne pod poniższym linkiem.

Proszę wprowadzić ponownie adres mailowy

Avis – wynajem aut

Znajdź doskonałe ceny z firmą Avis, przeglądaj opinie klientów i rezerwuj przez internet, szybko i łatwo

Wyszukaj wynajem

Rental location musi być podane
Śr 1 Kw 2020
Wybierz datę odbioru
So 4 Kw 2020
Wybierz datę zwrotu
Wiek kierowcy między 30 a 65 rokiem życia.
Kierowca posiada prawo jazdy wydane w Chinach
Form submission
  • Brak opłat za transakcje kartami kredytowymi
  • Bezpłatna modyfikacja rezerwacji
  • Gwarantowane najlepsze ceny

Oceny:100 000+

8.3

Dlaczego warto skorzystać z Avis?

  • Zwrot auta z Avis jest prosty i łatwy
  • Klienci są bardzo zadowoleni z czystości oferowanych przez Avis aut
  • Avis jest znany z utrzymywania swojej floty aut w bardzo dobrym stanie

Oceny Avis

Opinie

  • Ogólny stosunek jakości do ceny za wynajem samochodu

    7,7
  • Przydatność i pomocność lokalnych agentów

    8,3
  • Czas odbioru samochodu

    7,8
  • Czas zwrotu samochodu

    9,1
  • Czystość samochodu

    8,5
  • Ogólny stan samochodu

    8,4
  • Łatwość odnalezienia lokalizacji biura lub reprezentanta wypożyczalni Avis

    8,4

Popularne lokalizacje

Opinie o firmie Avis

Opinie klientów

Dowiedz się co sądzą inni klienci i zdecyduj czy Avis to właściwa firma dla Ciebie.

Anonim Bielsko Biała Centrum miasta 16 marca 2020
Z miłej i profesjonalnej, pomocnej obsługi. Wysokiej kultury osobistej i poszanowania klienta. Z tego że Toyota dała małoelastyczny gasnący czasem silnik do fajnej i oszczędnej Yaris.
8,6
Anonim Bodo Lotnisko 2 marca 2020
bardzo dobry samochód
9,2
Anonim Bodo Lotnisko 2 marca 2020
dobry samochód
8,8
Anonim Malta Lotnisko 2 marca 2020
Thank you
9,6
Anonim Madonna Di Campiglio Centrum miasta 18 lutego 2020
Cena Samochód nie miał przeglądu i płynu do spryskiwacza
6,4
Anonim Frankfurt Lotnisko 18 lutego 2020
Personel na lotnisku we Franfurkcie był bardzo pomocny i rozmowny. Załatwiliśmy wszystkie sprawy bardzo szybko. Samochód nowy, czysty.
10,0
Anonim Las Palmas Lotnisko 17 lutego 2020
Wszystko zgodnie z rezerwacją. Bez zaskakujących sytuacji.
9,2
Anonim Tel Awiw Ben Gurion Lotnisko 14 lutego 2020
reprezentant wypożyczalni Avis na parkingu nie był na miejscu, musieliśmy czekać ponad 20 minut aż ktoś się pojawi
6,2
Anonim Malta Lotnisko 14 lutego 2020
Szybka obsługa.
8,2
Anonim Dublin Lotnisko 12 lutego 2020
Dodatkowe ubezpieczenie - bardzo drogie - droższe od samego wynajmu auta.
7,8
Anonim Tallinn Lotnisko 12 lutego 2020
Super auto cena trochę wysoka
9,0
Anonim Aalesund Lotnisko 11 lutego 2020
Szybkość obsługi klienta. Bez uwag
9,2
Anonim Teneryfa Lotnisko Południe 9 lutego 2020
Obsługi. Jakości auta
8,8
Anonim Las Palmas Lotnisko 9 lutego 2020
Bardzo miła kompetentna obsługa.
9,0
Anonim Las Palmas Lotnisko 2 lutego 2020
Miła i profesjonalna obsługa. Warunki wynajmu, bez udziału własnego w ewentualnej szkodzie, brak kaucji.
9,2
Anonim Madonna Di Campiglio Centrum miasta 25 stycznia 2020
Z szybkości obsługi
6,8
Anonim Sydney - Circular Quay 9 stycznia 2020
Service, car quality Cleanliness
8,2
Anonim Melbourne Lotnisko 7 stycznia 2020
Wszystko było bardzo profesjonalnie przeprowadzone. Miła i pomocna obsługa.
8,8
Anonim Coolangatta Lotnisko 27 grudnia 2019
Wszystko perfekcyjnie zorganizowane
8,6
Anonim Dubaj World Central Al Maktoum Lotnisko Międzynarodowe 14 grudnia 2019
Samochodzik nowy, sprawny, czysty. Bez zarzutu. Brak.
8,8
Anonim Lanzarote Lotnisko 5 grudnia 2019
Bardzo miła i kompetentna obsługa.
9,2
Anonim Katania Lotnisko 30 listopada 2019
Car in good condition, nice people in customer service.
9,2
Anonim Sztokholm Skavsta Lotnisko 20 listopada 2019
w samochodzie nie było "zegara" niezbędnego do korzystania z parkingów w Szwecji (na zegarze zaznacza się godzinę pozostawienia pojazdu).
9,6
Anonim Beauvais Lotnisko 14 listopada 2019
Z obsługi i minimum formalności. nie dotyczy
8,6
Anonim Katowice Pyrzowice Lotnisko 4 listopada 2019
Wszystko ok Brak
9,8
Anonim Katowice Pyrzowice Lotnisko 4 listopada 2019
Nowe i bardzo czyste auto Nie mam żadnych uwag
8,8
Anonim Larnaka Lotnisko 3 listopada 2019
Pomocna obsluga Brak nawigacji w samochodzie
8,8
Anonim Saloniki Lotnisko 26 października 2019
Dobra obsługa na lotnisku i w busie na parking. Przede wszystkim na wyróżnienie zasługuje jakość auta, swietnie sie prowadził, był wygodny i bezpieczny, bardzdo dobra jakość materiałów w środku. Samochod byl troche brudny na zewnątrz przy odbiorze.
9,2
Anonim Gdańsk Lotnisko 22 października 2019
Wszystko na miejscu, na lotnisku. Wyjatkowo mila i pomocna obsluga.
9,0
Anonim Chania Lotnisko 22 października 2019
Auto było sprawne i bezproblemowe. Rezerwując wybrałem Citroena C3, a otrzymałem Skodę Fabię. Z trudnością bagażnik pomieścił walizkę i złożony wózek, a na tylnym siedzieniu z trudnością zmieściło się nosidełko dziecka. W środku jechały z nami pozostałe bagaże. W mojej ocenie również otrzymany samochód należał do niższej klasy.
6,6
Anonim Larnaka Lotnisko 22 października 2019
Auto super czyste i ekonomiczne, zamówiłam Citroena C3 dostaliśmy Forda Fieste ale okazało się ,że auto bardzo ekonomiczne i sprytne więc nie mam żalu :-)
8,2
Anonim Porto Centrum miasta 9 października 2019
High class of car (bmw 2er cabrio) , with pretty high options (full electric bmw sport Seats, full Led, automatic transmition, good infortainment), very fresh car, Just 8k km. Good Office location. A/C didn't work, not big deal in cabrio actually, not perfectly clean cockpit.
8,2
Anonim Las Palmas Lotnisko 9 października 2019
Professional and friendly staff —-
9,0
Anonim Fuerteventura - Costa Calma 8 października 2019
Szybkość i łatwość obsługi.
8,4
Anonim Barcelona Lotnisko 6 października 2019
-samochód (brak usterek jezdnych w aucie) -jakość i pomoc w odpowiedzi na pytania obsługi w Barcelonie
9,2
Anonim Bergamo Lotnisko 2 października 2019
Bardzo dobra obsługa odbioru i zdania auta .Polecam Słabe oznakowanie wyjazdu z parkingu
6,4
Anonim Sydney - World Square 2 października 2019
General rental conditions and lack of fee when returning at different location. In my case it was 1200 km from pick-up. Non
9,0
Anonim Paryż - Gare de Lyon 30 września 2019
Hard to find return car park, but Avis provides the local map and step by step directions.
8,6
Anonim Larnaka Lotnisko 29 września 2019
Prawie nowe czyste bez wad , w przestepnej cenie Brak
9,0
Anonim Orlando Lotnisko Międzynarodowe 24 września 2019
Zadowolony z obsługi klienta Dodatkowy koszt
8,6
Anonim Łódź Lotnisko 24 września 2019
Bardzo sprawna obsługa na stanowisku Avis na lotnisku w Lodzi. Maly minusik za brak zamowionych fotelkow,ale problem zostal sprawna rozwiazany,wiec ogolnie wszystko na plus. Bez wahania uzylabym jeszcze raz uslugi firmy Avis.
8,4
Anonim Dubrownik Lotnisko 23 września 2019
Zwrot pojazdu i obsługa. Czas oczekiwania na odbiór samochodu. Niestety nikogo nie było.
7,8
Anonim Malta Lotnisko 23 września 2019
Profesjonalna obsługa oraz cierpliwość tłumaczenia po kilka razy
8,8
Anonim Cefalu Centrum miasta 21 września 2019
Great crew and assistance, no problem with renting car. Very nice agent.
8,6
Anonim Poznań Lotnisko 18 września 2019
Z jakości auta
10,0
Anonim Cefalu Centrum miasta 16 września 2019
Samochód nowy, w dobrym stanie. Obsługa kompetentna. Ponad 2 godziny czekaliśmy na dostarczenie samochodu z automatyczna skrzynia biegów - taki rezerwowalismy. Szkoda, że nie ma możliwości dostarczenia samochodu do hotelu i zwrócenia go w ten sam sposób - tak jak to czyni wiele wyporzyczalni
6,2
Anonim Santander Lotnisko 15 września 2019
Wszystko super. Polecam.
8,8
Anonim Bratysława Lotnisko 13 września 2019
Auto nowe i bez żadnych zastrzeżeń Obsługa profesjonalna i miła, ale dosyć wolna ( bardzo dużo dokumentów do podpisania), brak konkretnej informacji na temat możliwości dostania faktury
9,8
Anonim Łódź Centrum miasta 7 września 2019
Miła profesjonalna obsługa brak
8,0
Anonim Kefalonia Lotnisko 5 września 2019
Moc silnika powinna być nieco wyższa przy jeździe po terenie górzystym takim jak na Kefalonii
8,8
<Poprzedni Następne