Administrer booking

Du kan fortsatt administrere din booking selvom du ikke har en konto

Lukk
Har du glemt ditt referansenummer?

Skriv inn din e-postadresse og vi vil sende ditt referansenummer til denne adressen.

Eposten har blitt sendt.

Ditt referansenummer har blitt sendt til din email.

Vi kunne ikke finne referansenummeret

Vi kunne ikke finne en booking under denne emailadressen. Vennligst Kontakt Oss via denne linken

Vennligst skriv inn e-postadressen på nytt

Avis bilutleie

Finn gode priser fra Avis, les kundevurderinger - og book online, raskt og enkelt

Søk etter leiebil

Hentested må spesifiseres
Tor 4 Jun 2020
Velg hentedato
Søn 7 Jun 2020
Velg leveringsdato
Sjåførens alder mellom 30 og 65?
Sjåføren har et gyldig førerkort utstedt i Republikken Kina (Fastland)
Form submission
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Ingen endringsavgifter
  • Garantert lave priser

Vurderinger:100 000+

8.3

Hvorfor bruke Avis?

  • Avlevering av bil med Avis er raskt og enkelt
  • Folk er imponert over hvor rene Avis sine biler er
  • Avis er kjent for å holde bilene sine i god stand

Vurderinger av Avis

Rangeringer

  • Den generelle verdien for pengene du fikk ut av din leie

    7,8
  • Hjelpsomhet fra utleieselskapets ansatte

    8,4
  • Tiden det tok å hente ut bilen

    7,8
  • Tiden det tok å avlevere bilen

    9,1
  • Bilens renslighet

    8,5
  • Bilens generelle tilstand

    8,4
  • Hvor enkelt det var å finne Aviss kontor eller representant

    8,4

Populære reisemål

  • Milano

    Rangeringer :2 000+

    7,2
  • Roma

    Rangeringer :2 000+

    7,4
  • Bologna

    Rangeringer :1 000+

    7,5
  • Cagliari

    Rangeringer :500+

    8,1
  • Genova

    Rangeringer :250+

    8,2

Vurderinger av Avis

Ekte kundevurderinger

Finn ut hva andre kunder mener, så du kan avgjøre om Avis er det rette selskapet for deg.

Anonym Evenes Flyplass 10. mars 2020
Alt bare fint Ingen ting
9,2
Anonym Trondheim Flyplass 10. mars 2020
Hun som var i skranken ved henting. Meget hyggelig. Ingenting
7,8
Anonym Las Palmas Flyplass 9. mars 2020
rask uthenting og innlevering
9,4
Anonym Barcelona Flyplass 3. februar 2020
Raskt, god synlighet
7,6
Anonym Las Palmas Flyplass 2. februar 2020
Alt når det gjaldt leien, fra pris til henting av bil og innlevering.
9,0
Anonym Evenes Flyplass 13. januar 2020
Alt ok
8,8
Anonym Alicante Flyplass 12. januar 2020
Alt fungerte greit. Det var ingen kommentarer på kontrakten vedrørende skader og merker. Måtte tilkalle en ansatt. Flere små skader ble avbildet og kommentert.
8,6
Anonym Evenes Flyplass 10. januar 2020
Svært hyggelig ansatt, samme mann som leverte ut og tok imot retur. Han hadde t.o.m. børstet at snø og startet bilen før jeg hentet så den var varm og bar :)
9,6
Anonym Bukarest Otopeni Flyplass 6. januar 2020
Bilen vært Ok! Litten bagasjerom
7,0
Anonym Moss Sentrum 5. januar 2020
plukking opp av Bil Levering av bil
7,6
Anonym Trondheim Flyplass 28. desember 2019
Firehjulstrekk
7,0
Anonym Amsterdam Schiphol Flyplass 26. desember 2019
Enkelt
10,0
Anonym Las Palmas Flyplass 16. desember 2019
Bilen + levering Lit langt å gå.
8,6
Anonym Wellington Sentrum 12. desember 2019
Rimelig avtale; fikk mer for pengene enn forventet, kunne levere bilen med tom tank, en gratis tank inkludert. Ingene spesielle ting jeg ikke var fornøyd med.
8,4
Anonym Gardermoen Flyplass 12. desember 2019
Det meste
9,0
Anonym Bergen Flyplass 9. desember 2019
Fikk et annet bilmerke
8,0
Anonym Frankfurt Flyplass 2. desember 2019
Rask levering av bil Lang tid på hente bil, ikke bil i riktig prisklasse som det vi bestilte :(
6,2
Anonym Gardermoen Flyplass 25. november 2019
Trivelig betjening, god bistand på telefon ved behov for det. Feilmeldinger på system for kontroll av lufttrykk, varsel om dårlig batteri på fjernkontroll, slitte vinduspussere
8,4
Anonym Mosjøen Sentrum 12. november 2019
Omgjengelig og trivelig ansatt Ingenting å påpeke
9,2
Anonym Alicante Flyplass 12. november 2019
Utlevering tok lang tid, men dette var fordi systemet krasjet
8,2
Anonym Chania Flyplass 8. november 2019
Fikk den bilen som ble bestilt (forventet)
8,6
Anonym Istanbul - Taksim 1. november 2019
Nødvendige utstyr som navigasjon manglet i bilen. Det førte til ekstra kostnader for kjøp av lokal si kort til å bruke Google på mobilen.
7,4
Anonym Bodø Flyplass 25. oktober 2019
Meget fornøyd Ingen bemerkninger
8,4
Anonym Trondheim Flyplass 21. oktober 2019
Service og bil Savnet cruisekontroll, men regner med at det var min feil som ikke fant den.
8,2
Anonym Chania Flyplass 13. oktober 2019
Personalet
7,4
Anonym Gardermoen Flyplass 12. oktober 2019
Med alt
9,8
Anonym Bodø Flyplass 12. oktober 2019
Service Dårlig oversikt av gamle skader og riper. Hatte hylla manglet. Dette oppdaget jeg ikke før siste leiedøgn.
7,2
Anonym München Flyplass 9. oktober 2019
Bilen Ventetid ved henting
6,8
Anonym Bodø Flyplass 7. oktober 2019
Alt var som man ønsker det skal være. Hyggelig og hjelpsomt personale er også et stort pluss.
9,0
Anonym Nice Flyplass 29. september 2019
Svært sen service ved uttak av bil. Dernest var den bilen jeg skulle hente ikke der, og jeg måtte ned til service senteret igjen.
7,0
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 28. september 2019
Effektivt og profesjonelt Bilen var NO SMOKING og det var en sticker i vinduet og det var ikke askebeger - likevel STINKET bilen av gammel tobakksrøyk!! Uakseptabelt!
8,2
Anonym Leknes Flyplass 28. september 2019
Alt var helt topp, kjempegod service fra en vennlig person bak skranken.
8,6
Anonym Førde Flyplass 27. september 2019
Hyggelig representant som leverte ut bilen. Veldig god service da flyet mitt ble innstilt og jeg ønsket å forlenge leien på bilen.
9,6
Anonym Ålesund Flyplass 15. september 2019
Eneste vi hadde å utsette var at gps ikke var aktivert, ellers super service
8,8
Anonym Keflavik Internasjonale Flyplass 14. september 2019
Bilen fungerte som den skal Dårlig rengjort bil. Spesiellt utvendig på ruter, og vindusviskere
6,8
Anonym Gardermoen Flyplass 13. september 2019
Fik den bil jeg bestilte lækker Passat med masser af udstyr - Kunne godt være bedre rengjort men ellers ok
9,6
Anonym Stavanger Flyplass 4. september 2019
Bra bil. Ikke bilen jeg bestilte, kø i disken. Måtte vente på bilen(var til vask).
8,0
Anonym Malta Flyplass 28. august 2019
Rask service Elendig bil
6,6
Anonym Barcelona Flyplass 21. august 2019
Det aller meste. Renhold innvendig bør være bedre, og kjekt om den kunne vært vasket utvendig.
7,2
Anonym Rennes Flyplass 13. august 2019
Kjapp utlevering av bilen. Det var en liten bulk i døren som det ikke var opplyst om på forhånd. Frontruta var full av døde innsekter og var vanskelig å se ut av. Disse burde ha vært vasket bort før utleveringa av bilen.
5,0
Anonym Malaga Flyplass 13. august 2019
Bilen og avlevering Litt vanskelig å finne Avis utleiekontoret
7,8
Anonym Coventry Sentrum 13. august 2019
Friendly very proffesional people ,helpful.
7,8
Anonym Leknes Flyplass 12. august 2019
Ikke markert tidligere skader på bil i papirene jeg fikk
8,2
Anonym Bursa Sentrum 12. august 2019
Everything was good. Non
9,6
Anonym Trondheim Flyplass 12. august 2019
Bilen virket ikke å være vasket før vi fikk den.
7,8
Anonym Frankfurt Flyplass 10. august 2019
Betjening, både ved utlevering og innlevering Ventetid ved avhenting, skilting for avhentelokasjon av bil
7,2
Anonym Barcelona Flyplass 6. august 2019
Automat gir. Forbruk på bilen. Liten motor og automat kasse.
7,2
Anonym Trabzon Flyplass 2. august 2019
Bilen var ikke helt reingjort ved levering ! Lyktene fungerte dårlig.
7,0
Anonym Åndalsnes Sentrum 29. juli 2019
God tilgjengelighet, god pris, fri kilometer, oppgradert bil, og god kundeservice når «steinsprut» ble påpekt før avreise.
9,6
Anonym Sandefjord Flyplass 28. juli 2019
Fornøyd med alt Ingenting å klage på
7,6
«Forrige Neste