Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Zuid

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Zuid, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
vr 5 jun 2020
Kies ophaaldatum
ma 8 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:10.000+

8.4

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Zuid gaat snel en gemakkelijk
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Zuid makkelijk te vinden is
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Zuid zijn

Beoordelingen voor Avis in Zuid

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,9
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,2
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,3
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,3
  • De auto was schoon

    8,7
  • De algemene staat van de auto

    8,5
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    9,0

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Zuid

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Johannesburg luchthaven 25 maart 2020
Top Geen klachte
9,4
Anoniem Johannesburg luchthaven 21 maart 2020
Everything was fine. We've got an upgrade and the car was fabulous! Definitely going to book with Avis, via rentalcars, next time!
9,0
Anoniem Kaapstad centrum 13 maart 2020
Niets bijzonders. Ging zoals verwacht. Zwakke motor voor de vele bergen in Z-A.
8,4
Anoniem Kaapstad centrum 10 februari 2020
prima autoootje voor daar lange wachttijd bij ophalen
8,4
Anoniem Kaapstad luchthaven 30 januari 2020
Heel prettig dat bij het inleveren van de auto het personeel ons eerst naar de departure hal bracht. prima service vering of schokbrekers van de auto maakten lawaai
8,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 26 januari 2020
Prima auto voor prima prijs Zicht op afwikkeling bijkomende zaken zoals tol
9,2
Anoniem Kaapstad - Milnerton 19 januari 2020
Alles verliep vlot, prijs-kwaliteit was naar wens
8,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 12 januari 2020
Bij schade snel en adequaat gereageerd.
7,6
Anoniem Kaapstad luchthaven 9 januari 2020
Auto was bijna nieuw en mooi schoon Het gaat allemaal zo traag in Afrika.we hebben echt lang moeten wachten
7,2
Anoniem Kaapstad luchthaven 6 januari 2020
Behulpzaamheid van de rental staff Veel papierwerk bij het oppikken van de wagen, auto was niet helemaal proper (door regenbui) waardoor eventuele schade moeilijk te zien was.
7,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 5 januari 2020
Service Auto na 10 min klapband
8,6
Anoniem Kaapstad luchthaven 25 december 2019
zuinig in gebruik Auto was te klein voor grote mensen... moeilijk in en uit stappen
7,4
Anoniem Lanseria luchthaven 11 december 2019
Nette auto. Prima auto. Kleine motor waardoor hij in de bergen niet enorm veel pit had
8,0
Anoniem Kaapstad centrum 27 november 2019
Vriendelijk personeel en goede schone auto Geen enkele klacht
9,0
Anoniem Johannesburg luchthaven 20 november 2019
Dat de auto precies het type was wat ik geboekt had, ook de snelheid van handelen en de klantvriendelijkheid eigenlijk niets alles was zoals afgesproken
8,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 16 november 2019
Kwaliteit Geen
7,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 10 november 2019
Heel vriendelijk personeel, die hele goede informatie gaf. Heel goede auto. Niets
8,8
Anoniem Kruger Mpumalanga luchthaven 30 oktober 2019
Leuke mensen, auto zoals afgesproken en schoon, wat niet zo gek is als er 70 kilometer op de teller staat Soepel en snel Ook geen gezeur over extra opties zoals elders Ik zou een iets sterkere motor nemen maar dat ligt niet aan Avis Een gps verhuren als er een TomTom in de auto zit is niet goed, maar denk dat baliepersoneel dat niet wist
9,0
Anoniem Kaapstad luchthaven 14 oktober 2019
Vlotte retourprocedure
7,6
Anoniem Port Elizabeth luchthaven 12 oktober 2019
Te weinig technische uitleg gekregen ivm keuzestanden automatische versnelling
6,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 21 september 2019
Het was een zeer nette auto. Ik kreeg bij het inleveren van de auto te horen dat deze niet schoon was, dit klopt ook. Ik wist niet dat ik de auto weer brandschoon moest inleveren.
6,8
Anoniem Kaapstad luchthaven 20 september 2019
Zeer efficiënte afhandeling bij inleveren auto. Ik meende dat ik een auto met 4-wielaandrijving had gehuurd, maar ik vond dat niet terug op de voucher. Ik weet dus niet of ik me destijds heb vergist.
8,0
Anoniem Johannesburg luchthaven 8 september 2019
Easy to find office next to terminal building New clean car, no damages Got upgrade Nothing
7,6
Anoniem Durban luchthaven 12 augustus 2019
Goede service en uitleg. Zeer tevreden Nvt
9,0
Anoniem Johannesburg luchthaven 29 juli 2019
Na een nare ervaring met Avis een paar jaar geleden, nu een goede ervaring.
8,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 3 juni 2019
Clean and nice car, perfect!
9,0
Anoniem Johannesburg luchthaven 13 mei 2019
Uitstekende ervaring Geen negatieve opmerkingen
8,8
Anoniem Kaapstad luchthaven 13 mei 2019
Schone en ruime vrij nieuwe auto. Geen problemen ondervonden Geen negatieve bevindingen
8,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 1 mei 2019
Prima auto en service Jammer van lange wachttijd bij ophalen
8,2
Anoniem Johannesburg luchthaven 12 april 2019
Eigenlijk alles
9,0
Anoniem Durban luchthaven 25 maart 2019
Eerste auto had een leeglopende band en kleine parkeerschades Deze auto werd niet meegegeven Waarom staan er veel auto’s met kleine schade die ze toch willen meegeven Dit geeft vaak problemen
7,6
Anoniem Durban luchthaven 24 maart 2019
Everything was fine Nothing
9,0
Anoniem Kaapstad luchthaven 19 maart 2019
Hulp bij checkin en checkout. Geen
7,4
Anoniem Kaapstad luchthaven 2 maart 2019
Efficient, kind and fast service Navigation system was very outdated and far too expensive
8,0
Anoniem Kaapstad luchthaven 19 februari 2019
We hadden achteraf liever een automaat gehad.
8,0
Anoniem Kaapstad luchthaven 14 februari 2019
De auto op zich was prima. Het enige probleem was het aftanken. Was slecht/niet aangegeven dat wij een tankstation konden vinden bij de verhuurder zelf.
7,2
Anoniem Port Elizabeth luchthaven 8 februari 2019
They helped me fast and friendly The smell in the car was of old swet. Further was the window of the car half broken and Made a lot of noise. And when returning the car they accused me of breaking the booth in the trunk. Which we didnt used.
6,6
Anoniem Kaapstad luchthaven 1 februari 2019
Upgrade . Veel ruimte voor bagage. Auto had geen cruisecontrol.wat bij lange afstanden makelijk is.
7,6
Anoniem Kaapstad centrum 28 januari 2019
Easy to find, good and clean car. Fast pick up even though the line was long. Fast return. Friendly staff.
8,8
Anoniem Kaapstad luchthaven 20 januari 2019
Gewoon goed geregeld Kleine schade aan auto niet gelijk duidelijk
7,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 18 januari 2019
De passagiers airbag was uitgeschakeld en ik wost noet hoe deze aan te zetten, handleiding autobedrijf niet duidelijk. Goed om dit toe te voegen aan de checklist Daarnaast is het ook netjes om alle blue tooth apparaten te wissen in het geheugen ...apparaat gaat zoeken naar al deze apparaten .... Niet handig...
7,2
Anoniem Kaapstad luchthaven 17 januari 2019
De auto en inleveren De wachttijd bij de balie!
7,0
Anoniem Kaapstad luchthaven 13 januari 2019
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
7,2
Anoniem Johannesburg luchthaven 2 januari 2019
Vlotte afhandeling Cruise control werkte niet goed - veel lawaai in de auto - onprettige ervaring met afleveren auto
6,6
Anoniem Kaapstad luchthaven 31 december 2018
Service No comments
8,0
Anoniem Kaapstad luchthaven 12 december 2018
Spijtig dat er geen benzinestation naast het inleveringspunt bestaat.
8,2
Anoniem Kaapstad luchthaven 10 december 2018
snelle afhandeling; vriendelijke baliemedewerker bij het inleveren van de auto constateerde de medewerker een klein ‘spikkeltje’ op de voorbumper ter grootte van een muggetje. Dit spikkeltje hebben we klaarblijkelijk gemist bij het afhalen van de auto want wij hebben dit niet veroorzaakt. Ik zou het niet terrecht vinden als Avis hierop reclameert.
8,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 8 december 2018
prima auto, goed te bereiken vanuit de terminal lang wachten bij afhalen
8,0
Anoniem Johannesburg luchthaven 26 november 2018
Ophalen duurt belachelijk lang, zeker als je weet dat je alle gegevens die je al hebt ingevuld bij de aanvraag NOGMAALS allemaal moet aanleveren.
8,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 9 november 2018
vrijwel ales weinig
7,8
Volgende

Beste bedrijven in Zuid

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Tempest - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 2,449
2 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 10,238
3 Autohuur Bidvest - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 22,633
4 Autohuur Firefly - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 2,064
5 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 10,712
Zie alle bedrijven in Zuid