Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in VS

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in VS , lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
vr 5 jun 2020
Kies ophaaldatum
ma 8 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:100.000+

8.3

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in VS gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in VS zijn
  • Avis in VS staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in VS

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,8
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,4
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    8,5
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,4

Beoordelingen van Avis in VS

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Chicago O`Hare luchthaven 18 maart 2020
Kreeg eerst een ander soort auto . Kreeg rode gladiator pick up . Terwijl ik fors escape had besteld. Toen ik de auto in garage zag en andere vroeg werd dat snel door aanwezige Avis medewerker geregeld .
7,6
Anoniem Miami luchthaven 18 maart 2020
Nette auto die voldeed aan onze wensen. Het inleveren ging ZEER snel en goed. ?
8,6
Anoniem Miami luchthaven 15 maart 2020
Snelle bediening Was niet goed mee met de optie van de prepaid tol voorziening. Maar misschien had ik dat moeten vragen
9,0
Anoniem Charlotte luchthaven 15 maart 2020
Ophaal proces auto. Auto’s zijn gemiddeld wat ouder dan bijvoorbeeld Alamo.
7,8
Anoniem Los Angeles luchthaven 4 maart 2020
Het was gewoon goed.... misschien nog vermelden dat je altijd borg moet betalen, want dat wist ik niet. Niets
8,6
Anoniem Orlando luchthaven 21 februari 2020
Snel en duidelijk Niet de auto die ik wilde
7,4
Anoniem Pembroke Pines - 12055 Pines Boulevard 11 januari 2020
Great friendly service, very efficient
8,8
Anoniem Sanford luchthaven 20 november 2019
Prettige en ruime auto, geschikt voor 5 volwassenen en 2 kinderen Een "people mover" is niet de meest snelle / goed rijdende auto op de wereld. Soms nodig en dan prettig.
8,4
Anoniem Sanford luchthaven 8 november 2019
Avis was prettig, geen gezeur om extra verzekeringen te slijten. Alleen vraag of we "benzine" wilden kopen (auto leeg kunnen inleveren).
7,6
Anoniem Boston - Center Plaza 23 oktober 2019
Snelle retour services
8,0
Anoniem Seattle luchthaven 13 oktober 2019
Alles Alles was goed
8,6
Anoniem Miami luchthaven 22 september 2019
andere wagen dan geboekt
6,8
Anoniem Miami Beach - 2318 Collins Avenue 22 september 2019
Nette auto met 16000 mijl op de teller Heb een Ford Taurus geboekt. Vergelijkbare auto met bijvoorbeeld een Crysler 300 maar ik krijg een Passat. Heb hier iets van gezegd maar dat was volgens de medewerker van Avis een vergelijkbare auto.....
7,2
Anoniem Portland - Southwest Washington Street 20 september 2019
Behulpzaam personeel. De auto was niet 100% schoon aan de binnenkant, maar 80%. Er lag nog een flesje, wat lichte vlekken en wat snoep onder de stoel.
7,4
Anoniem Roseville - Galleria Boulevard 13 september 2019
Geweldige verhuur van de auto. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en hoog concurrerend in vergelijking met de rest Het verbruik van de auto, maar voor Amerikaanse standaard deed de auto het erg goed.
8,8
Anoniem San Francisco - Post Street 25 augustus 2019
Schoon en onderhouden auto
8,4
Anoniem JFK luchthaven 24 augustus 2019
Prettig geholpen. Vlot en vriendelijk
8,4
Anoniem Tampa luchthaven 22 augustus 2019
Vermeld voortaan dat het een hybride kan zijn, de kofferbak is dan veel kleiner!
8,0
Anoniem Las Vegas luchthaven 21 augustus 2019
De grootte van de auto, zowel qua zitplaatsen als bagageruimte. De auto was van binnen niet schoon en had aan de buitenkant beschadigingen en reparaties met plakband! De ruiten waren van binnen vies.
7,0
Anoniem Chicago O`Hare luchthaven 20 augustus 2019
Service - goede auto Niets
8,6
Anoniem Denver luchthaven 19 augustus 2019
We wilden een auto zonder leren bekleding, hier hebben de medewerkers hun best voor gedaan.
8,0
Anoniem Atlanta luchthaven 15 augustus 2019
Behulpzaamheid medewerkers en het meedenken Geen
8,8
Anoniem San Francisco - Beach Street 11 augustus 2019
Ophalen en inleveren ging vlot met behulpzaam en vriendelijk personeel
8,6
Anoniem San Francisco - Beach Street 11 augustus 2019
Zowel ophalen en inleveren ging vlot en behulpzaam
8,8
Anoniem Dallas Fort Worth luchthaven 11 augustus 2019
Nette mooie grote auto, precies het het geen wat we geboekt hadden. Bij het op halen stond de auto helaas niet klaar waar door we ruim een uur hebben moeten wachten op onze auto. Daar in tegen was de baliemedewerker wel erg vriendelijk en behulpzaam.
7,2
Anoniem Boston - Center Plaza 11 augustus 2019
Soepele afhandeling. Vriendelijk personeel.
9,2
Anoniem Seattle - 4th Avenue North 10 augustus 2019
Scherpe prijs, goede service De auto was van binnen niet volledig schoon. Dit had beter gekund
8,8
Anoniem Boston luchthaven 9 augustus 2019
Dissaster traffic around la guardia
7,2
Anoniem Denver luchthaven 7 augustus 2019
Goede auto goede service NA
8,4
Anoniem Salt Lake City luchthaven 28 juli 2019
Hele lange wachtrij SLC
6,4
Anoniem Las Vegas luchthaven 27 juli 2019
Snelheid balie, auto heeft geen problemen gegeven. Niet helemaal schoon (popcorn op diverse plekken).
7,6
Anoniem Los Angeles luchthaven 24 juli 2019
front tyres were not ok
7,2
Anoniem Salt Lake City luchthaven 23 juli 2019
Prima auto en reed goed. Was niet goed schoon aan de buitenkant en zat onder de krassen
7,6
Anoniem Olathe - East Santa Fe Street 21 juli 2019
Snelle en duidelijke afhandeling.
9,4
Anoniem JFK luchthaven 15 juli 2019
Het ophalen duurde relatief lang. Het aanschuiven bij de douane was korter dan het ophalen van de wagen.
7,4
Anoniem San Francisco luchthaven 4 juli 2019
Inleveren van de auto Keuze opties van de auto omdat mijn gekozen auto niet aanwezig was.
6,8
Anoniem Chicago O`Hare luchthaven 29 juni 2019
Een heerlijke licht bestuurbare auto Misschien iets uitleg bij de auto, de airco van de Nissan Rock die ik in 2018 had gehuurd was beter. Deze auto was verder geweldig
9,2
Anoniem Los Angeles luchthaven 26 juni 2019
de wagen geen uitleg over hoe de auto te gebruiken bv. ontsluiten is 2x klikken
7,0
Anoniem Washington - Connecticut Avenue North West 5 mei 2019
Persoonlijke service. Inleveren ging erg vlot. Het was een vergelijkbaar type (denken wij) Mitsubishi Outlander 5PAS 4 (sport).
9,2
Anoniem Orlando internationale luchthaven 4 mei 2019
Inleveren Lange wachttijd bij ophalen (>45 minuten). Matige auto
5,0
Anoniem San Francisco - Post Street 3 mei 2019
Tweede bestuurder gratis.
7,4
Anoniem Las Vegas luchthaven 22 april 2019
Alles was perfect. Geen opmerkingen
9,4
Anoniem Miami luchthaven 9 februari 2019
Prijs kwaliteit van de auto De super lange wachttijd aan de bali was frustrerend. Te weinig personeel aan de bali terwijl er lange wachtrijen waten. Totaal geen begrip voor de lange reis die mensen gemaakt hebben en dus moe zijn en snel geholpen moeten worden
7,0
Anoniem San Francisco luchthaven 28 januari 2019
snelheid reservering was voor een Ford Edge; geleverd werd een Kia Sorento, volledig uitgekleed model waarvan zelfs de achterklep niet automatisch geopend kon worden. teleurstellend.
6,6
Anoniem Aspen luchthaven 4 januari 2019
Voor goedkopere prijs een upgrade gekregen van aardige meneer achter de balie Dat het op de website onduidelijk te zien hoeveel bagage er in de auto past, in deze wintertijd met ski bagage. Want daardoor hadden we toch een net wat te kleine auto gereserveerd.
7,8
Anoniem Tampa luchthaven 25 december 2018
Staff
6,8
Anoniem Miami luchthaven 23 december 2018
Vlotte afhandeling, auto technisch OK Het geleverde model was een Jeep Renegade. Deze is merkelijk kleiner dan de in de categorie "intermediate SUV" aangekondigde Ford Ecape. Bagageruimte was zeer beperkt : 2 reiskoffers, geen hand bagage.
7,0
Anoniem Wichita luchthaven 15 oktober 2018
Excellent!
8,0
Anoniem Los Angeles luchthaven 14 oktober 2018
Vermogen Zitting achterin Spiegel links
6,2
Anoniem Las Vegas - MGM Grand Hotel 3 oktober 2018
Ik kreeg de keuze uit de auto die ik had besteld (4-deurs) of een sportieve 2-deurs, zonder bij te betalen. De auto die we kregen had schade, maar dat was niet van te voren aangekondigd. Hierdoor ga je je onnodig zorgen maken of dit gevolgen gaat hebben.
8,2
Volgende

Beste bedrijven in VS

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur National - Rentalcars.com 9.0 Beoordelingen: 11,819
2 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 2,886
3 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 222,813
4 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 90,773
5 Autohuur Dollar - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 217,694
Zie alle bedrijven in VS