Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Zweden

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Zweden, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
zo 31 mei 2020
Kies ophaaldatum
wo 3 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:2.000+

8.9

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Zweden gaat snel en gemakkelijk
  • Avis in Zweden staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Zweden zijn

Beoordelingen voor Avis in Zweden

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,3
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    9,0
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,6
  • De auto was schoon

    9,1
  • De algemene staat van de auto

    9,2
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,6

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Zweden

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Kiruna luchthaven 4 september 2019
Nette auto. Groter dan verwacht. Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Gewoon wat je graag verwacht als je in een vreemd land komt. Geen negatieve opmerkingen
9,6
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 28 augustus 2019
Alles is verlopen zoals je zou wensen. Snelle bediening, upgrade gekregen, geen extra kosten aangerekend voor allerlei futiliteiten.
9,2
Anoniem Stockholm Bromma luchthaven 26 augustus 2019
Mooie auto Check out onduidelijk want geen controle ter plaatse
7,2
Anoniem Stockholm Arlanda luchthaven 19 augustus 2019
Zeer vriendelijke medewerker. Vooraf inchecken is erg fijn. Hele fijne auto! Lang wachten in de rij bij de balie
8,6
Anoniem Kiruna luchthaven 8 augustus 2019
Prima auto, ruim, comfortabel, volgens afspraak. helemaal goed
9,2
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 20 juli 2019
Vriendelijk ,snel
10,0
Anoniem Kiruna luchthaven 30 juni 2019
De dame aan de servicebalie van Avis in Kiruna behandelde ons zeer kundig, rustig en terzake: uitstekend!
8,8
Anoniem Stockholm Arlanda luchthaven 18 juni 2019
alles eigenlijk
7,6
Anoniem Stockholm Arlanda luchthaven 21 februari 2019
Zeer vriendelijke baliemedewerker. Adviseerde prima, anders moesten we voor 40 minuten, dat wij de auto eerder ophaalde, 1 hele dag betalen. De auto wordt omschreven voor 5 personen en drie grote koffers. Dit kan wel met twee of drie volwassenen met kleine kinderen, maar echt niet met 5 volwassenen en vijf handkoffertjes. Kleine kofferbak, weinig beenruimte achterin en erg krap.De auto toont van buiten groot, maar is van binnen zeer compact en log in gericht.
7,0
Anoniem Stockholm Skavsta luchthaven 18 december 2018
Service aan de balie Geen opmerkingen
8,4
Anoniem Stockholm Skavsta luchthaven 27 november 2018
alles
8,8
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 11 oktober 2018
Zoals uit de beoordeling mag blijken zijn wij in alle opzichten dik tevreden gezien onze ervaringen opgedaan met Rentecars.com en met Avis. Rentalcars :Zeer dankbaar voor alle hulp en ondersteuning bij huur auto . Avis : Fijne, minstens gelijkwaardige auto gekregen als geboekt. Beiden van ons een ' dikke 10 ' ! geen bijzonderheden Nog sterker, zie ' wat u goed vond ' komen wij beslist weer bij Rentalcars.com en Avis terug ! Nogmaals dank voor alles !
9,2
Anoniem Stockholm Arlanda luchthaven 22 mei 2018
De dame achter de balie was erg vriendelijk, sprak perfect Engels. Ik wist mijn pincode van mijn creditcard niet meer, dit was helemaal geen probleem. Ik kreeg de auto gewoon mee. Een beetje verwarrend was wel dat er bij het boeken stond dat de auto op het vliegveld afgehaald kon worden, maar we toch een klein stukje met een pendelbus moesten. Al met al duurde dit nog geen 10 minuten, dus was geen enkel probleem.
8,8
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 15 april 2018
Hybride
8,2
Joop Gotenburg Landvetter luchthaven 25 januari 2018
Vliegtuig had vertraging waardoor we de volgende vlucht niet konden halen. Toen hebben we in Stockholm auto gehuurd ipv Gotenburg en terugreis ook weer in Stockholm ingeleverd. Zeer behulpzaam en geen extra kosten. Super service.
9,4
Fred Stockholm Arlanda luchthaven 1 oktober 2017
Goede jonge auto met veel functionaliteit en standaard ingebouwde navigatie. Dieselauto. Tank was niet geheel vol. Wijzertje stond net onder vol streepje ik heb de wagen weer terug ingeleverd met het wijzertje een heel stuk boven het vol streepje.
8,2
Anoniem Stockholm Skavsta luchthaven 6 juni 2017
Alles conform afspraak Openingstijden in Skavsta beperkt Onduidelijk waarom geld is afgeschreven van credit card
7,6
Anoniem Stockholm Skavsta luchthaven 23 mei 2017
de upgrade weinig volk in de luchthaven snelle service er was onderhoud nodig aan de wagen, maar dit zou pas uitgevoerd worden na ons verhuurperiode. er kwam constant een melding in de wagen.
8,6
Jacob Stockholm Arlanda luchthaven 10 mei 2017
De olie was laag, deze bijgevuld en vergoedt gekregen. Heerlijke auto meegekregen.
8,6
Anoniem Stockholm Arlanda luchthaven 8 mei 2017
Neat car, friendly staff. Better signs to the rental car center and within the center are necessary. Price could be lower.
7,4
Paul Stockholm Arlanda luchthaven 8 april 2017
Niet de auto die ik gekozen had
6,6
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 10 mei 2016
De ontvangst van het personeel bij het ophalen en afleveren van de wagen was uitstekend Dat de check-up van de wagen en de controle van de volle benzinetank niet onmiddellijk gebeurt in mijn bijzijn bij aflevering van de wagen.
8,4
Ruud Stockholm Skavsta luchthaven 21 december 2015
Het gemak van ophalen. Nergens goed aangegeven waar de auto ingeleverd moest worden.
8,6
Anoniem Vaxjo luchthaven 24 september 2015
Geen navi
8,4
Danny Stockholm Bromma luchthaven 18 juli 2015
door een geannuleerde vlucht waren we 4 uur later op de luchthaven en was het kantoor dicht. pas de volgende dag kunnen de auto ophalen, maar heb daarover al uitvoerig met jullie gesproken.en het is allemaal goed gekomen dat is het voornaamste
7,0
Dick Stockholm Arlanda luchthaven 18 juni 2015
Perfect geregeld en goede prijs
9,8
Arie Vaxjo luchthaven 3 juni 2015
Alles, goed geregeld, zuinige milieu bewuste auto. Zaten enkele kleine krasjes op linker voorspatbord bij in gebruik name. Dit heb ik gemeld waarvan aantekening is gemaakt. Dit leverde wat oponthoud op.
7,4
Anoniem Nykoping luchthaven 13 mei 2015
Gunstige huurprijs
8,2
Adriana Stockholm Skavsta luchthaven 9 mei 2015
Prima service en uitleg van de medewerker die me uitstekend in het Engels te woord stond. De medewerker legde alles goed uit zodat ik met een gerust gevoel de auto meenam. Het was voor mij namelijk de eerste keer. Een klein verbeterpunt is het duidelijker aangeven waar de sleutel ingeleverd kan worden aan het einde. Twee andere verhuurders hebben een duidelijke kesdropbox, dit zou voor mij een zinvolle aanvulling zijn.
8,2
Elisabeth Gallivare luchthaven 9 februari 2015
de koplampen stonden erg verkeerd afgesteld zeer hinderlijk
6,7
Anoniem Nykoping Skavsta luchthaven 17 juli 2014
heel netjes nogal lichte motor
6,2
Anoniem Sundsvall luchthaven 28 juni 2014
Eenvoudig en practisch
5,3
Anoniem Stockholm Arlanda luchthaven 10 mei 2014
Service verlening op Arlanda airport. Inleverpunt:Niet samen met client controleren van de auto, geen ontvangstbewijs meegegeven dat de auto in correcte staat is ingeleverd.
6,2
Anoniem Kiruna luchthaven 11 maart 2014
alles ok
9,6
Volgende

Beste bedrijven in Zweden

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 9.2 Beoordelingen: 710
2 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 9.0 Beoordelingen: 3,524
3 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 9.0 Beoordelingen: 1,895
4 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 6,853
5 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 921
Zie alle bedrijven in Zweden