Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Nederland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Nederland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
zo 31 mei 2020
Kies ophaaldatum
wo 3 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.7

Waarom Avis?

  • De medewerkers van Avis in Nederland hebben een echte reputatie voor efficiëntie
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Nederland makkelijk te vinden is
  • Avis in Nederland staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Nederland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,9
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    9,1
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,2
  • Het tempo tijdens het inleveren

    8,9
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,9
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    9,1

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Nederland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Den Haag centrum Oost 8 april 2020
vriendelijke personeel telefonisch slecht bereikbaar.
9,4
Anoniem Luchthaven Rotterdam 16 februari 2020
Wij hadden een auto met frans kenteken.
8,0
Anoniem Utrecht centrum 11 februari 2020
Goede en duidelijke service. Behulpzaamen aardig personeel
8,8
Anoniem Amsterdam centrum 28 januari 2020
Hele fijne service en auto!
9,4
Anoniem Utrecht centrum 12 augustus 2019
Het Avis personeel was zeer bereidwillig en flexibel om een passende oplossing te vinden, dezelfde morgen nog. Teleurstellend dat je niet het type (SUV) krijgt dat je verwacht geboekt te hebben.
7,0
Anoniem Utrecht centrum 7 augustus 2019
Goede uitleg van auto en vooraf schade bekijken. Nog wat extra instructie gekregen ivm nieuwste snufjes in de auto. Weinig plek om de auto na de huurperiode te parkeren. Wel goede uitleg waar dat anders dan kon.
8,6
Anoniem Luchthaven Rotterdam 2 augustus 2019
Alles Geen enkel probleem
9,0
Anoniem Breda centrum 1 augustus 2019
Prima, zeer vriendelijk personeel
8,4
Anoniem Luchthaven Groningen 13 juli 2019
We werden keurig opgewacht op het vliegveld. Bij vertrek konden we de auto op het vliegveld achter laten.
9,2
Anoniem Luchthaven Eindhoven 7 juli 2019
Geweldig geholpen aan de balie door de medewerker. Auto gekregen die ik had gereserveerd. In 2020 willen we graag dezelfde auto als we weer op vakantie gaan. Bedankt voor de service.
9,0
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 21 januari 2019
Goede auto Enige minpunt was dat het reservoir van de ruitensproeier leeg was toen ik de auto meekreeg, en met pekel op de weg...
7,4
Anoniem Utrecht centrum 11 januari 2019
Excellent !!
7,4
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 27 december 2018
Bij het ophalen bleek dat er meer schade was dan op het formulier stond en de AVIS medewerker ging speciaal terug naar zijn kantoor om dat er nog bij te zetten. Achterdeuren op kinderslot
8,4
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 26 november 2018
Ander type auto gekregen, VW golf gekozen, cactus Renault gekregen
6,2
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 4 september 2018
prima auto, bijna nieuw erg lang gewacht om hem op te halen. wel attent om thee en koekjes uit te delen.
8,0
Anoniem Amsterdam centrum 4 september 2018
Avis-medewerkers waren behulpzaam
8,8
Anoniem Leeuwarden centrum 26 augustus 2018
Kreeg een bijna nieuwe auto mee Niks
8,4
Anoniem Utrecht centrum 22 augustus 2018
service, gemak en procedure de app! en de bevestiging
8,8
Anoniem Den Haag centrum Oost 21 augustus 2018
Snel service Alles was perfect
7,4
Anoniem Amsterdam centrum 24 juli 2018
Prijs, staat auto (nagenoeg nieuw) en service -
8,2
Anoniem Den Haag centrum Oost 13 maart 2018
Wagen was een upgrade. Wagen bleek niet geheel te zijn afgetankt. Ook niet goed gecontroleerd mijnerzijds.
6,6
Jaap Luchthaven Amsterdam Schiphol 3 maart 2018
Goede hulp bij ophalen en inleveren Ingebouwde GPS in de auto (Opel Mokka) van zeer slechte kwaliteit. Na 3 keer verkeerde afslag overgestapt op Apple maps op de telefoon.
8,0
Anoniem Amsterdam centrum 31 oktober 2017
De auto was een Peugeot 2006. De auto was ok maar de GPS was not very reliable and often gave false information.
7,6
Guido Almere centrum 24 oktober 2017
Ik huur nu vaker een auto moet het echt elke keer mijn data op nieuw worden in het systeem ingevuld worden ?? Heb ik geen klantnummer ?
7,4
Mia Luchthaven Eindhoven 20 oktober 2017
behulpzaamheid baliemedewerker
7,8
aart Almere centrum 13 september 2017
De snelle en nette afhandeling Toch wel duur
7,6
Anoniem Amsterdam centrum Zuid-Oost 12 september 2017
Ik heb 20 keer gebeld om te vragen hoe ik de auto na sluitingstijd moest inleveren. Ik heb nooit iemand aan de lijn gekregen. Verschillende vestigingen geprobeerd van Amsterdam. Ik moest de controle van de auto in het donker en in de stromende regen doen. Dan is lakschade niet te zien...
7,8
Anoniem Almere centrum 3 september 2017
Weinig info over het terugbrengen van de auto
6,6
Anoniem Den Haag centrum Oost 1 augustus 2017
Mooie nieuwe auto, precies de auto die ik hoopte mee te krijgen.
8,8
Michael Rotterdam centrum 20 juni 2017
Vriendelijke en behulpzame juffrouw achter de balie. Kreeg een upgrade: had een Citroen C3 gereserveerd, maar kreeg een Nissan X-Trail mee. -
8,6
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 25 april 2017
Het geven van uitleg/ informatie.
8,2
vincent Amsterdam centrum 18 april 2017
flexibel en behulpzaam personeel Wat krappe openingstijden tijdens feestdagen. Inleveren buiten de tijd lastig (betaalparkeren)
8,8
Theo Den Haag centrum Oost 16 maart 2017
Ik was te vroeg bij het afhalen, maar kon rustig wachten onder het genot van een bakkie koffie.
8,0
Anoniem Luchthaven Eindhoven 23 januari 2017
de voorruit was van binnen vet
8,8
Anoniem Rotterdam centrum 29 december 2016
vriendelijk personeel auto was vies uitrijden bij de parkeergarage was lastig
6,6
Rafal Rotterdam centrum 20 november 2016
Mooie auto, goede contact. Besteling van zondag was niet gelukt. Op mandag de auto om 8:00 was niet klaar.
8,4
Anoniem Utrecht centrum 20 september 2016
onbeperkte kilometers navigatie systeem
8,4
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 21 juni 2016
Goede en vriendelijke service Geen uitleg gekregen hoe de auto werkt. Navegatie was bijvoorbeeld in een vreemde taal en het duurde even om de juiste taal te vinden
8,4
denny Almere centrum 7 mei 2016
Perfecte auto. Goed geholpen. Vriendelijk personeel. Volgende boeking bij rental cars staat er al in.
8,8
Anne Den Haag centrum Oost 19 april 2016
Wagen zag er goed uit en met een lage kilometer stand
9,2
Anoniem Amsterdam centrum 22 maart 2016
Citroën DS3, wat een fantastische auto! -
9,2
Anoniem Rotterdam centrum 15 maart 2016
Balie service Auto was erg basic. Daarnaast constateer ik bij Avis tot op heden altijd meer schade aan het voertuig dan vermeld staat.
5,8
Anoniem Den Haag centrum Oost 6 februari 2016
We konden de auto inleveren eerder dan gepland . Dat was heel fijn. Balie medewerkster was heel behulpzaam Niets
9,0
m Amsterdam centrum 31 januari 2016
Avis is kwaliteit Niks
9,6
Anoniem Amsterdam centrum 6 januari 2016
De totale prijs kreeg ik niet duidelijk.
7,6
Anoniem Luchthaven Eindhoven 21 september 2015
Geen controle bij vertrek en inleveren auto.
8,8
Gauti Luchthaven Amsterdam Schiphol 7 september 2015
Super pick up van de autos. En goede auto's.
9,6
D.W. Den Haag centrum Oost 5 augustus 2015
Alles prima. -
8,6
Maarten Utrecht centrum 4 augustus 2015
Accuraat en correct personeel.
9,4
Anoniem Luchthaven Rotterdam 3 augustus 2015
Citroen C3 beviel uitstekend
8,0
Volgende

Beste bedrijven in Nederland

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 9.0 Beoordelingen: 3,767
2 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 6,855
3 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 3,855
4 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 7,182
5 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 1,863
Zie alle bedrijven in Nederland