Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Italië

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Italië, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
ma 10 aug 2020
Kies ophaaldatum
do 13 aug 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:25.000+

7.9

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Italië gaat snel en gemakkelijk
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Italië makkelijk te vinden is
  • Wij werken hard om de beste prijzen te vinden. Boek via ons en krijg gegarandeerd de beste prijs voor een huurauto van Avis in Italië.

Beoordelingen voor Avis in Italië

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,4
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    7,9
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,4
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,0
  • De auto was schoon

    7,7
  • De algemene staat van de auto

    7,9
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,2

Populaire locaties

  • Milaan

    Beoordelingen :2.000+

    6,6
  • Rome

    Beoordelingen :2.000+

    7,9
  • Napels

    Beoordelingen :1.000+

    7,9
  • Catania

    Beoordelingen :1.000+

    7,5
  • Pisa

    Beoordelingen :1.000+

    7,3

Beoordelingen van Avis in Italië

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Napels 11 september 2019
auto en effectiviteit van het personeel. De auto had meer schades dan in net contract vermeld. Schades voor vertrek gemeld.
7,8
Anoniem Luchthaven Pisa 25 augustus 2019
Professionele opvang van schade Auto op zichzelf prima maar niet wat we hadden besteld en dat was een teleurstelling voor kinderen die zich op Jeep hadden verheugd.,
6,0
Anoniem Milaan - Centraal treinstation 8 augustus 2019
Hagelnieuwe auto, goede hulp van (goed engelsprekende) baliemedewerker. Auto van buiten niet echt schoon (auto was pas 660 km oud).
8,0
Anoniem Luchthaven Verona 8 augustus 2019
Ontvangst bij inleveren. Communicatie van balie medewerkster was redelijk maar niet top.
7,4
Anoniem Luchthaven Milaan Malpensa 7 augustus 2019
Service airport Auto zonder opties, geen parking hulp, geen navigatie ... zeer basic
8,2
Anoniem Luchthaven Verona 21 juli 2019
De hospitality bij het ophalen. Geen balie personeel aanwezig bij het inleveren
9,4
Anoniem Luchthaven Catania 21 juli 2019
All good, no complaints
7,0
Anoniem Luchthaven Olbia 15 juli 2019
Waiting time cue
7,6
Anoniem Luchthaven Bologna 7 juli 2019
Vriendelijk en meertalig personeel Smalle parkeerplaatsen
8,0
Anoniem Luchthaven Rome Fiumicino 4 juni 2019
Rentalcars is zeer behulpzaam en klantvriendelijk geweest. Absoluut een aanrader om te boeken hier. Klantenservice die een dikke tien krijgt! niks
9,0
Anoniem Luchthaven Palermo 29 mei 2019
alles
8,6
Anoniem Luchthaven Brindisi 5 mei 2019
Inleveren Ophalen, we waren iets te vroeg en zouden een extra dag moeten betalen.
8,0
Anoniem Viareggio centrum 25 september 2018
Aardige mensen Goede bediening Niks
9,2
Anoniem Luchthaven Ancona 4 september 2018
Keurig, snelle afwikkeling. Alles was naar wens.
7,6
Anoniem Luchthaven Milaan Linate 30 juli 2018
-Adaptive cruise control. -Hybride wagen. Documenten die door het verhuurkantoor opgesteld worden zijn uitsluitend in het Italiaans.
7,4
Anoniem Turijn centrum 30 juli 2018
navigatiesysteem was niet geïnstalleerd.
7,4
Anoniem Rome - Via Sardegna 22 juli 2018
Snelle, vriendelijke en goede service.
7,8
Anoniem Luchthaven Lamezia Terme 23 juni 2018
prima auto. Goede prijs-kwaliteits verhouding geen
8,4
Anoniem Sorrento centrum 10 juni 2018
Comfort vd wagen, Nieuwstaat Zeer korte efficiënte procedure bij terugbrengen Shuttle nr vertrekhal stond klaar Het kantoor was slecht aangegeven en dus moeilijk te vinden. De motor vd auto was te licht om in de bergen te rijden... geen trekkracht genoeg... soms zeer gevaarlijk !!
6,6
Anoniem Luchthaven Pisa 25 mei 2018
Schoon en nieuw auto Balie voor 15 minuten onbemand
6,2
Anoniem Luchthaven Bologna 18 mei 2018
Nieuwe auto
8,8
Anoniem Catania haven 31 december 2017
alles niets
8,6
Anoniem Luchthaven Verona 24 oktober 2017
Auto was super! Balie personeel kon vriendelijker (bij het ophalen) bij inlevering zeer vriendelijk geholpen.
7,8
Anoniem Luchthaven Bergamo 24 oktober 2017
prima auto konden gen cabrio leveren waar ik om gevraagd had
8,4
Monique Luchthaven Palermo 13 oktober 2017
Vriendelijk personeel Erg prijzig!
7,2
Rudolf Luchthaven Cagliari 17 september 2017
De binnenkant van de ramen zouden wel wat schoner mogen zijn.
6,6
Michael Bardolino centrum 20 augustus 2017
Was een nette auto Alleen vol met hagelschade. Dat ze bij de Avis nog een verzekering wouden aansmeren. Terwijl ik bij Rentalcars een volledige verzekering had geboekt.
6,6
Anoniem Rome - Termini treinstation 15 augustus 2017
Redelijk snelle afhandeling aan de balie Lange wachtrij bij de balie ( >60 min.) Ik vroeg een Focus Estate, maar kreeg een 'upgrade'...een Opel Vivaro!!! Een bus!!! Veel te groot en onhandig. Er was geen Focus Estate of vergelijkbaars voorradig! Ik moest het hier mee doen of bijbetalen.
6,6
Herman Luchthaven Venetië Marco Polo 31 juli 2017
Kregen een bijna nieuwe auto mee. Zeer tevreden
7,8
Marc Luchthaven Catania 1 juli 2017
Ik verloor de sleutel spijtig dat geen reserve sleutel kon worden overgemaakt. Europ assistence diende te worden ingeschakeld.
8,2
Pieter Luchthaven Brindisi 28 juni 2017
Snelle afhandeling bij inleveren auto Altijd maar een extra verzekering te willen afsluiten. Geen begeleiding om de auto te vinden
6,8
Anoniem Luchthaven Ancona 22 juni 2017
alles ok onvoorziene opleg voor het upgraden van de wagen.
8,8
Hendrik Luchthaven Olbia 19 juni 2017
snelle afhandeling, goede auto geen
8,6
Anoniem Luchthaven Olbia 18 juni 2017
vriendelijk personeel factuur duurde even; printer kapot
7,8
Anoniem Luchthaven Pescara 16 juni 2017
De behulpzaamheid van het personeel het merk Lancia vonden we minder goed, wel zelfde categorie maar niet zo praktisch in gebruik
7,4
Petrus Luchthaven Pisa 14 juni 2017
Hele fijne BMW 318D Automatic. Op mijn wens dat ik erg graag BMW wilde rijden, kreeg ik ook al door het formaat van de koffers, de BMW mee. Erg fijne auto. Rij thuis 5 serie. dus je hoeft niet te wennen. Buitenkant van de auto was behoorlijk stoffig, zelf nog laten wassen onderweg. Had kennelijk al even gestaan.
7,8
Anoniem Luchthaven Turijn 14 juni 2017
Alles is prima verlopen. Zonder bijbetaling een diesel ontvangen waardoor de verbruikskosten goedkoper waren omdat de dieselprijs een stuk lager is dan de benzineprijs in Italië. Niets
9,2
Anoniem Luchthaven Pescara 29 mei 2017
De auto was schoon en het inleveren ging snel. Personeel achter de balie moest alle gegevens handmatig in een oud computer programma invoeren en dat ging erg langzaam.Ik had de auto van te voren ge-upgrade naar een Volvo v60, maar we moesten het doen met een minder mooie Peugot. Dat was een tegenvaller.
6,4
Anoniem Luchthaven Verona 28 mei 2017
Hoogte garage verhuurbedrijf ivm hoogte Bus
6,6
Anoniem Luchthaven Pisa 26 mei 2017
Keurige auto, vil met opties. Prima voor mijn gezin Ruitensproeier was leeg
6,4
Hub Luchthaven Trapani 24 mei 2017
service aan de balie en behulpzaamheid van de baliemedewerkster
7,0
Anoniem Luchthaven Alghero 8 mei 2017
nieuwe auto. netheid. snelheid service. code voor de navigatie/radio ed was niet meegegeven. later zelf voor moeten bellen.
8,8
Anoniem Luchthaven Bologna 6 maart 2017
We kregen een splinternieuwe fiat panda, 14 km was de stand! Het opdringen van een bepaalde verzekering!
8,6
L.M.J. Luchthaven Turijn 7 november 2016
Perfect Nothing
9,0
jan Luchthaven Catania 23 oktober 2016
Inleveren ging vlot en correct Je boekt niet voor niets een BMW 218D, als je dan een Peugeot 308 krijgt, dan valt dat wel even tegen. Ook al noemen autoverhuurders dit een gelijkwaardige auto, dat is het niet..
5,4
Anoniem Luchthaven Venetië Marco Polo 11 oktober 2016
duidelijke instructies navigatiesysteem was van mindere kwaliteit.
7,6
Anoniem Luchthaven Olbia 29 september 2016
Vrije nieuwe en nette auto. Auto had geen navigatiesysteem. Via Rentalcars een extra verzekering afgesloten. Avis probeerde ons nogmaals deze verzekering te verkopen, want bij hen waren we niet verzekerd. Gelukkig uiteindelijk niet gedaan, maar wel heel verwarrend.
7,6
John Luchthaven Palermo 27 september 2016
Voor 65, = upgrade van Peugeot 308 Estate naar pre-paid brandstof en Diesel model (Ford Focus Wagon) Het interieur en exterieur waren wel gepoetst maar zeer slecht. Aan de buitenzijde waren de wasdruppels duidelijk zichtbaar op de zwarte lak en de velgen waren gewoon vies. Aan de binnenzijde zag men de niet uitgepoetste dashboardspray overal en de bekleding en kunststof van de deuren waren vies van waarschijnlijk zonnebrandcreme.
5,6
Anoniem Luchthaven Bologna 26 september 2016
geen water om de ruiten te besproeien
7,6
Anoniem Luchthaven Venetië Marco Polo 21 september 2016
Onduidelijke bewegwijzering in de aankomsthal , we zijn helemaal buitenom gelopen . Te weinig personeel bij de incheckbalie
7,4
Volgende

Beste bedrijven in Italië

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Locauto - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 120,638
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 18,048
3 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 14,725
4 Autohuur Sixt Italy - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 6,234
5 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 34,032
Zie alle bedrijven in Italië