Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Griekenland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Griekenland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
vr 5 jun 2020
Kies ophaaldatum
ma 8 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:10.000+

8.2

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Griekenland gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Griekenland zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Griekenland makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Griekenland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,5
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,3
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,2
  • De auto was schoon

    8,5
  • De algemene staat van de auto

    8,1
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,4

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Griekenland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Thessaloniki 25 oktober 2019
Geen opmerkingen over ben zeer tevreden
8,6
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 29 september 2019
Vriendelijk en klantgericht, kundig personeel
9,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 27 september 2019
Niet de auto die ik zou krijgen
8,0
Anoniem Parga centrum 21 september 2019
Goed geholpen. Duidelijk in uitleg. Veen
8,6
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 18 september 2019
Nieuwe wagen. Proper. Perfect volgens aanbod. Aangenaam rijden. In een sterk heuvelige landstreek is het vermogen van de wagen maar net voldoende (VW polo 1,0) In deze tijd zou een GPS standaard mogen aanwezig zijn.
8,6
Anoniem Luchthaven Zakynthos 10 september 2019
ging alleml heel goed. fijn van de upgrade! medewwerkers liepen niet mee voor checkout. dat vind ik zelf toch altijd prettiger omdat je dan meteen weet waar je aan toe bent.
8,2
Anoniem Luchthaven Skiathos 29 augustus 2019
Aardig personeel
8,4
Anoniem Igoemenitsa centrum 23 augustus 2019
Fijne auto en aardig personeel Bij inleveren (Avis)bleek dat het een car van budget was en moesten we dus naar budget toe.
7,8
Anoniem Luchthaven Athene 13 augustus 2019
Zeer snelle afhandeling bij afleveradres luchthaven Zakynthos, auto was exact het model dat gevraagd was De auto had veel krassen en deukjes. Ik verwachtte een hoop gedoe bij het inleveren ‘welk deukje/kras zat er vantevoren en welke na het berijden’ — dat gedoe was er nìet want er werd niet tesamen met mij naar gekeken (Overigens berijd ik huurauto’s net zo netjes alsof het mijn eigen auto is...)
6,4
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 15 juni 2019
Het type auto (nieuwe Opel Astra automaat), de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de snelheid om van de terminal naar Avis gebracht te worden en terug.
8,8
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 10 juni 2019
Prima auto, bijna nieuw.
9,2
Anoniem Luchthaven Kefalonia 19 mei 2019
Verwarring over de afgesloten verzekering van volledige dekking.
8,4
Anoniem Luchthaven Samos 15 september 2018
Zeer goede upgrade Behoorlijk wat krassen aan een kant
6,8
Anoniem Luchthaven Mykonos 14 september 2018
Alles verliep prima
8,6
Anoniem Naxos centrum 30 augustus 2018
Vriendeijk en behulpzaam Moeilijk te vinden. Auto met veel schades.
5,8
Anoniem Luchthaven Kalamata 9 juni 2018
Uitstekende service
8,8
Koen Luchthaven Thessaloniki 18 september 2017
Gps werkte niet goed en was niet tegen de warmte bestemd. Hebben de ganse reis gebruik gemaakt van de IPhone om onze reisweg af te leggen .
5,6
Mireille Luchthaven Thessaloniki 12 september 2017
super!
8,2
Anoniem Luchthaven Athene 21 augustus 2017
Nette auto Andere merk en auto
6,8
Anoniem Luchthaven Athene 1 augustus 2017
Vriendelijke medewerkers Snelle afwikkeling Prijs-kwaliteitsverhouding erg goed Snelle inlevering
7,4
Marsha Athene - Syngrou Avenue 16 juli 2017
Prima autootje (Peugeot 108). Balie afhandeling ok. Afhaal locatie in de binnenstad. Auto's staan op de stoep geparkeerd en daar koet je ze ook afleveren, beetje vreemd. De auto had vrij weinig vermogen, wat ik me onvoldoende gerealiseerd had, dat maakte in de bergen rijden soms wat lastiger.
7,6
Anoniem Luchthaven Zakynthos 15 juli 2017
Voorruit was zowel van binnen als van buiten erg vet wat pas opviel bij rijden met laagstaande zon. Was ook niet goed schoon te krijgen. Dit was het enige minpuntje.
8,2
Irene Luchthaven Rhodos 12 juni 2017
Kind and friendly employees and helpfull NA
8,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 11 november 2016
Citroen Cactus, de automaat was verschrikkelijk, schokken en inhouden bij het gas geven. Verder heb Ik geen opmerkingen en was alles uitstekkend.
7,4
Anoniem Luchthaven Corfu 23 juli 2016
claxon werkte niet vd auto... gevaarlijk!
7,6
Karen Luchthaven Athene 14 juni 2016
Vindbaarheid Avis desk. Goede auto
7,4
Anoniem Luchthaven Heraklion 2 juni 2016
Ze checken samen met jou de huurauto voordat je weggaat. Zeer vriendelijke man die ons met een busje naar de huurauto bracht. Er werd ons bij de balie nogmaals een verzekering aangesmeerd, terwijl we die er al bij hadden geboekt. ( hier zijn wij niet ingetrapt )
8,0
Gerrit Luchthaven Athene 31 mei 2016
Auto kun je vlak bij de aankomsthal ophalen en zo de snelweg op naar het zuiden. De tdi diesel hadden we wel nodig in de bergachtige omgeving. Een goede keus dus.
8,6
Anoniem Luchthaven Heraklion 30 mei 2016
Prettige auto voor dit terrein het was moeilijk om de locatie te vinden waarop de auto kon worden ingeleverd. Een kaartje van het luchthaventerrein meegeven verdient aanbeveling
6,6
Anoniem Luchthaven Athene 29 mei 2016
De snelle service aan de balie . De auto was technisch niet optimaal (signalen op de display ivm wegligging.
7,8
Anoniem Luchthaven Rhodos 13 mei 2016
Vriendelijkheid en efficient werken van personeel. Afleverparking van AVIS was overbezet. Maar personeel had ons geinformeerd dat de auto ook voor de vertrekhal kon worden ingeleverd dus dat was weer goed geregeld.
8,6
Antonie Luchthaven Zakynthos 10 mei 2016
Medewerkster bijzonder attent en vriendelijk. Uitleg duidelijk. Zeer tevreden.
8,0
Anoniem Luchthaven Karpathos 4 mei 2016
Vriendelijk personeel. Heel relaxed. Avis medewerker niet aanwezig op luchthaven. Deze moest je eerst bellen en dan kwam hij.
7,4
nico Luchthaven Chania 5 december 2015
Good help after small problem whit the car
9,0
Anoniem Luchthaven Athene 29 oktober 2015
Goed product; prima persoonlijke benadering en zakelijk nakomen van de afspraken. Nvt
8,0
Anoniem Luchthaven Corfu 3 oktober 2015
Snelheid bij het ophalen en inleveren en betrouwbaar Niets kunnen vinden
8,0
Anoniem Luchthaven Chania 26 september 2015
Motorisch werkte alles naar behoren Linker buitenspiegel niet verstelbaar (mechanisme defect) Antenne defect waardoor geen werkend nav. sys. enz
6,2
Godfried Luchthaven Thessaloniki 13 september 2015
Probleemloze (gratis) upgrade, aangepast aan onze behoeften (auto ouder model maar wel in staat om comfortabel de bergen in te gaan, naar vermogen). Vriendelijkheid van de medewerkers was opmerkelijk.
8,8
Gerrit Luchthaven Athene 9 september 2015
Snelle afhandeling, prettig reiswagen Stuurbekrachtiging en rembekrachtiging waren te krachtig. De sleutel ging moeilijk uit het slot. De accu gaf iedere keer aan low.
8,2
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 19 augustus 2015
Balie op vliegveld Achterstallig onderhoud auto Gebruiksaanwijzing enkel in grieks Wachten transport vluegveld naar auto
5,6
Anoniem Luchthaven Athene 1 augustus 2015
Veel ruimte Veel deuken
8,2
Paul Luchthaven Mykonos 28 juli 2015
Alles goed geregeld bij aankomst. Auto was nieuw en stond klaar. Snel en probleemloos kunnen ophalen.
8,4
Anoniem Luchthaven Corfu 23 juli 2015
Goedkoper dan rechtstreeks op de website Avis Niets
6,8
peter Luchthaven Corfu 23 juli 2015
gratis upgrade /
7,6
Anoniem Luchthaven Heraklion 20 juli 2015
mooie auto! extra verzekering erg duur. extra kosten tweede chauffeur
6,6
Bernardus Luchthaven Heraklion 9 juli 2015
Bij Rentalcars zijn wijzigingen in de reservering omslachtig en uitsluitend mogelijk tegen betaling Uiteindelijk heb ik de wijzigingen kostenloos rechtstreeks met Avis Griekenland doorgevoerd.
7,0
Anoniem Luchthaven Athene 6 juli 2015
Zeer vriendelijk personeel. Prima auto. Geen wegenkaart
8,0
Ron Luchthaven Zakynthos 29 juni 2015
Turbo uitvoering Men probeerde extra verzekering af te sluiten. (men meldde dat voorruitschade en pechhulp niet in verzekering zat die ik online bij RentalCars had geboekt)
6,8
Anoniem Luchthaven Zakynthos 28 juni 2015
Alles verliep prima, goede service en after sales Auto kon wel een beurtje hebben en rammelde bij de uitlaat, maar reed verder prima
7,4
Hendrik Luchthaven Thessaloniki 28 juni 2015
Online boeken gemakkelijk. De verzekeringen afsluiten is zeer onduidelijk voor mij. Ik moest bij AVIS Thessaloniki nog een verzekering afsluiten voor de auto. Ik het het gevoel dat ik nu twee maal premie heb betaald. Zo wordt de auto wel erg duur.
6,0
Volgende

Beste bedrijven in Griekenland

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.8 Beoordelingen: 6,944
2 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 12,009
3 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 8,919
4 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 11,368
5 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 3,259
Zie alle bedrijven in Griekenland