Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Frankrijk

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Frankrijk , lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
vr 5 jun 2020
Kies ophaaldatum
ma 8 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:25.000+

8.2

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Frankrijk gaat snel en gemakkelijk
  • Avis in Frankrijk staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Frankrijk zijn

Beoordelingen voor Avis in Frankrijk

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,6
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,3
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,7
  • Het tempo tijdens het inleveren

    8,9
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,6
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,3

Populaire locaties

  • Parijs

    Beoordelingen :2.000+

    8,0
  • Nice

    Beoordelingen :2.000+

    7,9
  • Ajaccio

    Beoordelingen :1.000+

    8,6
  • Marseille

    Beoordelingen :1.000+

    7,8
  • Bordeaux

    Beoordelingen :1.000+

    7,6

Beoordelingen van Avis in Frankrijk

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Toulouse 13 januari 2020
Uitstekend
8,6
Anoniem Luchthaven Bordeaux 3 december 2019
Service en snelheid bij het wegbrengen was zeer goed! Bereikbaarheid
8,6
Anoniem Luchthaven Bergerac 24 november 2019
Autoruiten waren van binnen vuil.
6,4
Anoniem Luchthaven Montpellier 10 oktober 2019
Goede service aan de balie
9,0
Anoniem Luchthaven Nice 7 oktober 2019
Goede ruime en nieuwe auto Inleveren op airport was even zoeken (brievenbus)
9,4
Anoniem Luchthaven Biarritz 20 september 2019
Vriendelijk en snel geholpen bij ophalen Veel schade aanwezig aan de buitenkant van auto bij het ophalen.
7,8
Anoniem Luchthaven Bordeaux 2 september 2019
auto liep prima met 4.700 op de teller tom tom slecht te bedienen en niet bruikbaar
7,4
Anoniem Luchthaven Straatsburg 2 september 2019
Een kleinere auto als geboekt
9,0
Anoniem Beziers centrum 28 augustus 2019
Auto zelf ,goede ligging van avis zelf. Ipv handgeschakelde een automatique gekregen met niet teveel uitleg er bij. Te laat reactie gekregen of er een hond mee mocht .
7,6
Anoniem Nimes treinstation 27 augustus 2019
Super gemakkelijk huren! .
7,0
Anoniem Luchthaven Nice 18 augustus 2019
Wegbrengen met mobiele sleutel inlever personeel is perfect!
7,8
Anoniem Luchthaven Nice 7 augustus 2019
Slecht aangegeven als je op terminal 1 aankomt dat Avis op terminal 2 zit en hoe je daar komt. Zeker 20-30 minuten gelopen. (zekers als je 's-avonds laat aankomt).
6,4
Anoniem Luchthaven Nice 27 juli 2019
Ik had een SUV geboekt maar kreeg een Toyota Hibride.
5,4
Anoniem Luchthaven Toulouse 12 juni 2019
Goede service aan de balie Nvt
8,6
Anoniem Luchthaven Marseille 11 juni 2019
Perfecte service en bijzonder vriendelijk personeel. Geen aanduiding van terugbrengen rentalcars aan terminal 2 waardoor wij veel tijd hebben verloren. Wij waren niet de enige die aan het zoeken waren. Graag dus aanduiding aan terminal 2 waar de rentelcars kunnen teruggebracht worden. Veel mensen brachten eerst hun passagiers en baggage naar terminal 2 alvorens de wagen in te leveren.
8,8
Anoniem Bordeaux treinstation 12 april 2019
Alles perfect verlopen maar bij de afgifte van de wagen kregen we geen bewijsje dat we de auto zelf en dat we hem ook in perfecte staat hebben teruggebracht
7,6
Anoniem Luchthaven Calvi 3 april 2019
Ik huur al jaren bij Avis: geen gedoe, goede auto’s en prettige service. nvt
8,8
Anoniem Lyon treinstation - Part Dieu 10 februari 2019
Top kwaliteit auto en vriendelijk personeel -
8,4
Anoniem Luchthaven Bordeaux 19 december 2018
kwaliteit auto en return service Ophalen duurt te lang Proces omslachtig
7,6
Anoniem Luchthaven Bastia 13 september 2018
Zeer goede wagen!! Vriendelijk personeel. Bij ophalen waren computers in panne en duurde dus lang voor iedereen zijn wagen toegewezen kreeg.
8,0
Anoniem Luchthaven Nice 11 september 2018
Zeer lang wachten bij het ophalen 1 uur en 3 kwartier
6,4
Anoniem Luchthaven Bordeaux 8 september 2018
Inleveren ging heel soepel. Dat ik heel heel graag een fiat 500 had gehad en met Twingo op pad werd gestuurd.
5,6
Anoniem Luchthaven Ajaccio 22 augustus 2018
Prima auto
7,2
Anoniem Luchthaven Ajaccio 17 augustus 2018
Snelle afwikkeling, nette auto. Niet even gezegd dat het een automaat was en er werd gezegd een duurdere klasse. Mijn idee is dat Een Captur, niet groter of beter is dan een Ford Sportive. (Zelfs kleinere kofferbak).
8,2
Anoniem Cannes treinstation 9 augustus 2018
Groter model, automaat, zeer correcte bediening
8,8
Anoniem Aubenas centrum 20 juli 2018
alles prima in orde, zeer beleefd ontvangen door het personeel Niets
7,0
Anoniem Vichy treinstation 26 juni 2018
Service en prijs geen opmerking
8,8
Anoniem Luchthaven Carcassonne 14 juni 2018
Auto had schade welke niet vermeld was
7,2
Rene Luchthaven Ajaccio 21 mei 2018
Medewerkers 1e auto had een defecte navigatie
6,6
Patrick Luchthaven Biarritz 18 mei 2018
Alles Niets
9,2
Anoniem Luchthaven Bergerac 13 mei 2018
Vriendelijk personeel en vlotte bediening. Geen gezeur over extra verzekeringen, kosten etc. Zeker voor de kleinere franse wegen gaat mijn voorkeur eigenlijk uit naar het franse merk, de Renault Clio, die gereserveerd was dan naar de volkswagen die klaar stond. Goede auto, alleen niet het comfort dat gewenst was.
7,0
Wendy Luchthaven Bergerac 14 april 2018
Super snelle afhandeling! Niets
9,2
Anoniem Luchthaven Bergerac 31 maart 2018
Snelle afhandeling. Vriendelijk personeel Geen boekje met gebruiksaanwijzing in de auto.
8,0
Anoniem Avignon hogesnelheidstreinstation 6 maart 2018
Tanken doen ze zelf na geen tank station gevonden te hebben na omleiding wegenwerken
6,6
Peter Luchthaven Bergerac 5 maart 2018
Keurige nieuwe auto met circa 20 km op de teller Toch wel veel geld voor een weekje
8,8
Anoniem Luchthaven Clermont Ferrand 15 februari 2018
nieuwe auto Ford Fiesta niets
8,8
Rutger Luchthaven Nantes 30 november 2017
digitaal alle papieren inleveren duurde te lang
8,8
Quang Luchthaven Ajaccio 30 oktober 2017
Vriendelijk en snel afhandelen
8,2
E.C. Luchthaven Bergerac 24 oktober 2017
Prima auto, vriendelijke service
8,4
Anoniem Luchthaven Toulouse 21 oktober 2017
Prima auto Lang wachten met inleveren
7,0
Anoniem Luchthaven Lyon 17 oktober 2017
Wilde de fiat 500 maar was er niet
6,4
Anoniem Luchthaven Toulon 8 oktober 2017
Alles Bij inlevering niemand aanwezig
7,8
William Luchthaven Ajaccio 19 september 2017
service prijspeil huurprijzen op corsica in het algemeen
7,4
Hans Luchthaven Bergerac 16 september 2017
Geen slap gelul, gewoon de auto geven die ik via jullie heb gehuurd. Alles was prima.
8,6
Pierre Luchthaven Bordeaux 9 september 2017
Auto was niet heel proper
7,6
Anoniem Luchthaven Lyon 5 september 2017
Klant gerichte service De route beschrijving voor car rental drop-off ( is overigens meer iets voor luchthaven Lyon dan voor Avis)
7,2
Marianne Luchthaven Toulon 1 september 2017
De juiste auto en vriendelijke baliemedewerkster. En als je als klant zelf ook zorgt dat je de benodigde papieren, creditkaart etc bij de hand hebt en daar niet aan de balie naar hoeft te zoeken,dan ben je ook binnen 10 minuten met de autosleutel op weg naar de auto Met een lange rij aan ophalers is 1 baliemedewerker niet voldoende. Bovendien bleken Avis en Budget kennelijk samen te werken , waardoor een man uit de Budget rij voordrong, terwijl wij in de Avis rij al 30 minuten stonden te wachten. Dat is een puntje van verbetering.
5,8
Anoniem Valence hogesnelheidstreinstation 28 augustus 2017
Prima auto en goed personeel. Geen opmerkingen.
9,0
Julien Luchthaven Ajaccio 12 augustus 2017
Goede locatie ophalen en brengen vd auto. Hoge zorgkosten. Personeel vriendelijkheid wisselend.
7,2
Robert Luchthaven Figari 10 augustus 2017
Volledige nieuwe wagen met slechts 10 kilometer op de kilometerstand. Geen opmerkingen
8,4
Volgende

Beste bedrijven in Frankrijk

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 22,071
2 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 46,027
3 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 34,725
4 Autohuur Keddy By Europcar - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 24,830
5 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 27,871
Zie alle bedrijven in Frankrijk