Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Finland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Finland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
do 13 aug 2020
Kies ophaaldatum
zo 16 aug 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:500+

8.8

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Finland gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Finland zijn
  • Avis in Finland staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Finland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,8
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    9,0
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,4
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,8
  • De auto was schoon

    9,4
  • De algemene staat van de auto

    9,2
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,4

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Finland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Helsinki 16 augustus 2017
prettige service
7,8
Anoniem Luchthaven Helsinki 14 juli 2017
upselling aan de balie. Alle vragen werden opnieuw gesteld die op internet al gesteld waren.
7,2
Anoniem Luchthaven Helsinki 16 mei 2017
Ophalen is in P3 net daarvoor kun je aftanken, ideaal.
8,8
Barend Luchthaven Helsinki 24 april 2017
niet beter of slechter dan de gebruikelijke concurrenten. geen navigatie in auto. moet je extra betalen voor een Garmin.
8,0
Anoniem Luchthaven Helsinki 13 april 2017
Snelle en vriendelijke service Oppervlakkige beschadigingen die niet op de overzichtlijst stond aangegeven
8,2
Marcel Luchthaven Helsinki 10 december 2016
- Friendly front-desk lady, though it was close to closing-time, she helped us very friendly and gave good service. - We got an upgrade
9,2
Anoniem Luchthaven Helsinki 20 mei 2016
De gehele performance van de auto. De bali medewerker zat zeker 10 minuten aan de telefoon, voordat ik geholpen werd. Ik heb nog steeds mijn prefered Avis card niet
8,8
Anoniem Luchthaven Helsinki 10 augustus 2015
Top service en top auto we zijn zeer tevreden van Avis! -
8,6
Anoniem Luchthaven Helsinki 12 juli 2015
Snelle service, propere wagen. Had een VW golf besteld, kreeg een Skoda rapid. Wagen is wel wat groter dan gevraagd maar evenaarde niet het rijcomfort van een VW. Baliemedewerker probeerde mij eerst nog een omnium aan te praten van €23/dag, toen ik daar niet op in ging probeerde hij een carroserieverzekering te verkopen van €13/dag. Ook deze geweigerd.
6,6
vappu Luchthaven Helsinki 9 juli 2015
Prettige service Goede auto Geen
8,2
Mauro Luchthaven Helsinki 24 januari 2015
Dicht bij luchthaven en makkelijk te vinden.Niet opdringerig personeel.
9,6
Anoniem Luchthaven Lappeenranta 20 oktober 2014
Vriendelijke medewerker, snelle service, betrouwbare indruk en mooie auto met extra grote laadruimte...Super!
10,0
Volgende

Beste bedrijven in Finland

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Green Motion - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 1,020
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 597
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 2,353
4 Autohuur Budget - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 3,692
5 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 2,293
Zie alle bedrijven in Finland