Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Canada

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Canada, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
vr 5 jun 2020
Kies ophaaldatum
ma 8 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.8

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Canada gaat snel en gemakkelijk
  • Avis in Canada staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Canada zijn

Beoordelingen voor Avis in Canada

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,4
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,7
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,6
  • De auto was schoon

    9,1
  • De algemene staat van de auto

    9,3
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,5

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Canada

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Toronto 27 januari 2020
Erg duur voor 1 dag
6,8
Anoniem Luchthaven Vancouver 8 november 2019
alles goed Niks
8,8
Anoniem Luchthaven Toronto 30 september 2019
Vriendelijkheid en duidelijkheid personeel Auto stond niet klaar en moest nog opgehaald worden van buiten het vliegveld.
8,0
Anoniem Toronto - Bloor Street East 28 september 2019
Het balie personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De medewerkers in de parkeergarage waren niet heel spraakzaam en niet erg behulpzaam.
7,8
Anoniem Luchthaven Toronto 19 september 2019
Prima Avis, goed geregeld
9,2
Anoniem Luchthaven Toronto 16 september 2019
Nieuwe auto
8,2
Anoniem Luchthaven Toronto 15 september 2019
Good quick service, nice car, bigger than expected Car was not cleaned
7,8
Anoniem Luchthaven Calgary 4 september 2019
De motor van de auto had iets sterker gemogen. Bij inhalen of in de bergen had deze weinig vermogen.
8,4
Anoniem Luchthaven Toronto 2 september 2019
Goede auto en snelle afhandeling
8,2
Anoniem Luchthaven Toronto 2 september 2019
Alles prima geregeld, zou het zo weer doen. Nvt
8,0
Anoniem Luchthaven Toronto 2 september 2019
Geen navigatie in Canada!!!!
8,4
Anoniem Luchthaven Toronto 30 augustus 2019
Alles werd goed uitgelegd,en de service was prima,we werden zelfs met de koffers naar de terminal 3 gebracht,omdat we de auto op term 1 hadden teruggebracht. Top service!!
8,2
Anoniem Luchthaven Vancouver 29 augustus 2019
Vriendelijk personeel, gaf ons een mooie upgrade. De dropoff was een beetje onduidelijk
8,2
Anoniem Luchthaven Toronto 27 augustus 2019
Auto met weinig kilometers Het ophalen bij de balie duurt vrij lang.
7,6
Anoniem Luchthaven Toronto 19 augustus 2019
Netheid auto, snelle afhandeling bij inleveren. Lang wachten bij ophalen, maar één balie medewerker beschikbaar op midden van dag. Uitleg overdracht minimaal / onduidelijk.
6,8
Anoniem Luchthaven Vancouver 12 augustus 2019
Fijne auto conform afspraak
8,4
Anoniem Vancouver - Hornby Street 12 augustus 2019
Dat 2e bestuurder gratis bleek te zijn; de vlotheid en behulpzaamheid van Avis desk medewerkers Niets
8,4
Anoniem Luchthaven Toronto 11 augustus 2019
Goede service en vriendelijk Geen min punten
8,6
Anoniem Luchthaven Toronto 10 augustus 2019
Auto kwam denk net bij de spuiterij vandaan want was een erge verflucht in de auto. Was pas laatste week een beetje weg.
7,6
Anoniem Luchthaven Toronto 8 augustus 2019
Superauto, die willen we thuis ook wel. Hoe veel inleverpunten er zijn waar en wat in welke terminal zit.
8,0
Anoniem Luchthaven Toronto 7 augustus 2019
wij kregen een upgrade auto geen enkele negatieve opmerking, alles verliep super goed!
9,0
Anoniem Luchthaven Toronto 6 augustus 2019
We kregen een grotere auto, de auto stond dichtbij, ontvangen van de auto ging snel. Er zat geen navigatie in (en dat wisten we niet!) In de buurt was het moeilijk te vinden waar je af kon tanken. Het duurt lang voor dat je de definitieve afrekening krijgt.
8,2
Anoniem Luchthaven Calgary 28 juli 2019
Nieuwe auto! Na een lange vlucht moesten we lang bij de balie wachten, er stond een lange rij en er waren te weinig medewerkers. Dat was niet zo fijn, vooral omdat we heel moe waren.
7,8
Anoniem Vancouver - Hornby Street 28 juli 2019
Alles netjes geregeld, vriendelijk personeel en een goede betrouwbare auto. Geen opmerkingen.
8,8
Anoniem Luchthaven Vancouver 11 juli 2019
Upgrade, geen wachttijd bij terugbrengen van de auto Lange wachttijd bij het ophalen
8,0
Anoniem Luchthaven Toronto 18 juni 2019
Flexibiliteit van de medewerkers. De auto, het is een verrassend ruime auto met een zeer gunstig verbruik. Het zitcomfort is goed en er is voldoende ruimte voor twee grote koffers en twee kleine. Geen opmerkingen
8,8
Anoniem Luchthaven Toronto 15 juni 2019
ik kreeg een nieuwe auto had maar 11000 km gereden.perfecte staat.
9,4
Anoniem Luchthaven Toronto 1 mei 2019
De kwaliteit van de auto. Leek een nieuwe auto. De vindbaarheid van de balie.
6,8
Anoniem Luchthaven Calgary 3 maart 2019
Ik kreeg een betere auto 4wd vanwege de slechte weersomstandigheden Ondanks dat ik al vele keren hier bij Avis komt dient telkens weer mijn gegevens ingeklopt te worden terwijl ik een preferred nr heb. Zeer bijzonder en niet gewenst!
8,8
Anoniem Luchthaven Toronto 23 februari 2019
Top service Nothong
9,0
Anoniem Luchthaven Toronto 11 december 2018
Heerlijke auto om in te rijden. Ik vond het jammer dat er geen winterbanden onder mijn auto zaten en dat met 20 cm sneeuw in ontario. Ook had ik graag een ijskrabber en sneeuwborstel gehad.
7,6
Anoniem Luchthaven Toronto 26 november 2018
Ik had wat spullen in de auto laten liggen per ongeluk. Daar kwam ik 15 minuten na inleveren van auto achter. Snel naar Avis kantoor en 10 minuten later had ik alles weer.
9,4
Anoniem Vancouver - Hornby Street 5 november 2018
Friendly staff Nothing
8,2
Anoniem Luchthaven Calgary 1 november 2018
ophalen duurt veel te lang afleveren
9,0
Anoniem Luchthaven Abbotsford 12 oktober 2018
Snelle levering en aflevering Niets
8,6
Anoniem Luchthaven Toronto 23 september 2018
- Free upgrade was comfortable - Drop-off staff was very helpful - Drop off area is very hard to find - They ask to pay extra for navigation, we said no and got a car with built-in nav anyway. Feels a bit strange
7,4
Anoniem Luchthaven Toronto 9 september 2018
Gewoon prima geholpen. Geen opdringerige baliemedewerkers. Bij het ophalen stond een behoorlijke rij. Weet niet of dat structureel is. Inleveren ging super snel.
7,6
Anoniem Luchthaven Toronto 18 augustus 2018
We kregen een mooiere en luxere auto dan gedacht Locatie inleveradres was wat moeilijker te vinden
7,6
Anoniem Luchthaven Toronto 18 augustus 2018
Bijna nieuwe auto dlk voor mekaar Ophalen duurde te lang
6,8
Anoniem Luchthaven Toronto 13 augustus 2018
Hoewel niet besteld kreeg ik zonder meerprijs GPS. Ook deed men niet moeilijk over paar uur later inleveren (vertraging wel telefonisch gemeld) Lastig vinden van ‘return rental cars’ op Toronto Airport. Is niet het Avis adres op de bevestiging.
7,0
Anoniem Luchthaven Toronto 5 augustus 2018
Aangezien we met 6 personen en 9 koffers een rondreis maakten was een grote, comfortabele auto essentieel. Daar is uitstekend aan voldaan. Niets
7,6
Anoniem Luchthaven Fredericton 7 mei 2018
Quick service and good car Used a lot of gas. Small engine
9,8
Anoniem Luchthaven Calgary 28 oktober 2017
Het ophalen duurde erg lang, de balie medewerker werkte wel erg relaxt.
6,4
Anoniem Luchthaven Toronto 24 oktober 2017
zeer slechte ruitewissers. Ook doorgegeven bij inleveren auto
7,2
Pieter Luchthaven Toronto 13 oktober 2017
Alles snel en zeer correct fgehandeld!. Geen opmerkingen, het was goed overeenkomstig afspraak. Prima!
8,0
Derk Luchthaven Vancouver 12 oktober 2014
Fijne auto voor een zeer redelijke prijs Baliemedewerker drong erg aan op extra opties zoals roadside assistance, gps, enz. Vervelend als je net 10 uur gevlogen hebt. Hou daar mee op. Geef de auto zoals besteld en verder geen gezeur.
7,6
Anoniem Luchthaven Calgary 13 september 2014
Oplossing voor het feit dat de gehuurde auto niet aanwezig was. Een wachttijd van ruim een uur!! Een auto die duidelijk niet schoon was gemaakt.
7,3
Berend Luchthaven Vancouver 3 juli 2014
Snelheid bij ophalen en terugbrengen van de auto. Kwaliteit van de auto, vrijwel nieuw en goed geoutilleerd. Niets.
9,3
Anoniem Luchthaven Vancouver 17 mei 2014
Aanbod van een grotere auto voor een beperkte meerprijs BeNzinetank op 7/8 ipv vol, duur kinderzitje, was bij de walmarkt voor minder te koop dan de huurprijs, toch aanbieden van extra verzekeringen.
8,4
Volgende

Beste bedrijven in Canada

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.8 Beoordelingen: 1,439
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 6,524
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 4,597
4 Autohuur Dollar - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 3,178
5 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 9,031
Zie alle bedrijven in Canada