Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in België

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in België, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
do 16 jul 2020
Kies ophaaldatum
zo 19 jul 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:2.000+

8.6

Waarom Avis?

  • Avis in België staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • De medewerkers van Avis in België hebben een echte reputatie voor efficiëntie
  • Een auto van Avis inleveren in België gaat snel en gemakkelijk

Beoordelingen voor Avis in België

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,2
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,9
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,1
  • Het tempo tijdens het inleveren

    8,9
  • De auto was schoon

    8,7
  • De algemene staat van de auto

    9,0
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,3

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in België

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Brussel 4 juli 2020
Fijne auto
9,6
Anoniem Brussel Zuid treinstation 10 februari 2020
Felicitaties voor het vriendelijke personeel bij ophalen en inleveren!!
8,6
Anoniem Brussel Zuid treinstation 2 januari 2020
Niets op aan te merken. Kreeg zelfs een lift van Avis medewerker in garage. Alles top in orde en ik zeg het verder. Niets op of aan te merken. Doe zo voort.
9,4
Anoniem Luchthaven Brussel 28 december 2019
Perfecte auto, goede service!
8,8
Anoniem Hasselt centrum 26 november 2019
Fijn auto, heel gemakkelijk,en, niet te duur. Geen opmerkingen
7,8
Anoniem Luik treinstation 23 november 2019
Goede en snelle service
9,8
Anoniem Antwerpen centrum 14 september 2019
Type wagen was eigenlijk vele beter dan ik verwacht had. Vlotte service
8,4
Anoniem Luchthaven Brussel 2 september 2019
Goeie niewe auto Kreeg niet de het gevraagde auto die ik had geboekt
8,6
Anoniem Luchthaven Brussel 13 augustus 2019
Perfect! Zéér vriendelijke mensen aan het onthaal, no stress
9,0
Anoniem Luchthaven Brussel 6 augustus 2019
Perfecte, jonge/nieuwe wagen gekregen. Vooraf contact genomen i.v.m. te verwachten extra kosten. Duidelijke en correcte info ontvangen. nihil
7,0
Anoniem Luchthaven Brussel 12 juli 2019
Dank u voor uw goede diensten
9,0
Anoniem Brussel Zuid treinstation 7 juli 2019
Was een hybride auto en rolde meestal bijna onhoorbaar over de weg. Automatische versnellingsbak: gemakkelijk rijden. Zuinige wagen. a
8,2
Anoniem Luchthaven Brussel 20 mei 2019
De vriendelijkheid- efficientie vh perdsoneel ad balie+ telefoon en kwaliteit vd gehuurde auto
9,2
Anoniem Luchthaven Brussel 11 februari 2019
Extra kosten die niet in se reservering stonden
7,6
Anoniem Luchthaven Brussel 22 december 2018
Oppikken van de Wagen Veel tijd voor afleveren wagen
7,8
Anoniem Antwerpen centrum 18 september 2018
De service in het algemeen Het was een splinternieuwe wagen met slechts 50km op de teller, maar de wagen was niet echt proper, en er lagen nog lege verpakkingen van snoep in het zijvakje aan de passagierskant
7,8
Anoniem Luchthaven Brussel 10 september 2018
Auto had geen aansluiting voor iPhone oplader hetgeen niet van deze tijd is
6,8
Anoniem Antwerpen centrum 11 augustus 2018
Km vrij Auto die had gevraagd
5,0
Gerald Luchthaven Charleroi 29 maart 2018
nette auto lange wachttijd, één medewerker voor meer dan tien arriverende klanten
8,6
Hans Leuven centrum Oost 29 augustus 2017
goede service waar voor je geld het was echt genieten om met deze auto op vakantie te gaan
9,0
Anoniem Antwerpen centrum 2 augustus 2017
The price for one day rental was a bit high. I realise it is high season but it was a normal working day for me. The counter/balie in the office in the station is very badly designed. When it is busy it is very awkward.
9,0
Anoniem Geel centrum 27 juni 2017
Service -De auto was niet schoon -tank was niet vol vol zoals wel wordt verwacht van de klant.
5,8
Anoniem Gent centrum 4 juni 2017
prima dienstverlening, heel vriendelijk en geduldig ik weet niets te bedenken
8,6
Anoniem Luchthaven Brussel 22 mei 2017
service en netheid van de auto te lange registratie en overeenkomst
7,2
Annie Luchthaven Brussel 11 mei 2017
We hadden een wagen geboekt met ruimte voor 2 valiezen, er kon er slechts 1 in de kofferbak. De tweede plus handbagagetrolley moest op de achterbank. De wagen afleveren in Oostende luchthaven zou klantvriendelijker kunnen daar er niemand aanwezig is.
8,2
Anoniem Geel centrum 26 april 2017
Verouderde gps ?
8,4
Fatehzada Antwerpen centrum 18 april 2017
kwaliteit, prijs, product
8,6
Anoniem Luchthaven Brussel 30 november 2015
Vlotheid
8,0
Marjorie Antwerpen centrum 17 november 2015
de service was zeer te vreden. ik vind het jammer dat je enkel maar kan betalen via credit card.
9,6
Luc Antwerpen centrum 3 november 2015
laag verbruik en ondanks kleine afmetingen van de wagen toch ruim genoeg binnenin de rug van de bestuurderszetel zit niet echt comfortabel bij lange ritten (audi A1 4drs) en kon maar beperkt bijgesteld worden
9,0
eddy Geel centrum 6 oktober 2015
WAS BESCHADIGD MAAR WERD ME DUIDELIJK GETOOND
8,0
Anoniem Antwerpen centrum 20 september 2015
De service die ik voor en na kreeg was uitstekend. De afhandeling/compensatie die ik kreeg omwille van de vuile wagen binnenin was ruim voldoende. De auto was vuil binnenin, teennagels op de achterbank, braaksel op de middenbank, daaruit concludeerde ik dat de auto helemaal niet gepoetst was binnenin. Sproeisel voor de ruiten was op. Er moet ook een mogelijkheid bestaan om de wagens op zaterdag en zondag op te halen en af te leveren. Niet enkel op zaterdag voor 12 uur.
6,6
Anoniem Brussel Zuid treinstation 12 september 2015
fijne wagen - prima service geen opmerkingen
8,2
Muhammed Hasselt centrum 26 augustus 2015
De staat van de wagen. Was zeer goed
8,2
Anoniem Gent centrum 23 augustus 2015
Auto leeftijd. Recent model. Luxe uitvoering niet kraaknet geleverd. Websites zijn niet rechtlijnig.
7,6
Anoniem Brussel - Zaventem 20 augustus 2015
Upgrade van de auto. De baliemedewerker deed haar best om een gepaste oplossing te vinden.
8,0
Stijn Antwerpen centrum 18 augustus 2015
Zeer aantrekkelijke prijs. Grotere wagen dan verwacht. (Handig, want gehuurd voor vakantietrip.) Perfecte staat. Extra uitrusting zoals GPS,... Onbeperkt aantal kilometers.
8,4
Anoniem Antwerpen centrum 15 augustus 2015
Heel goede service. De wagen was heel vuil van binnen! Veel hondenharen!
5,6
Francois Antwerpen centrum 14 augustus 2015
Het profesionele en snelle afwerking van het dossier. De kwaliteit en comfort van de auto.
8,0
Karin Hasselt centrum 12 augustus 2015
GPS in auto als upgrade Heel goede customer service telecoms van rentalcars Geen problemen
8,6
andy Leuven centrum Oost 4 augustus 2015
juiste formaat van auto en niet te ver van huis de km beperking , 250km per dag is prima maar voor een ganse week wordt maar 5x 250km gerekend terwijl het 7 dagen zijn
7,2
Anoniem Leuven centrum Oost 19 juli 2015
Het was een nieuwe wagen. Geen standaard GPS voorzien in de wagen en bluetooth voor telefoon. Zou toch voor zakentrips voorzien mogen worden. De mogelijkheid is voorzien in de wagen, maar niet vrijgegeven.
8,6
josip Zaventem centrum 31 mei 2015
had gewenst om een sharan te krijgen, met galaxy alles goed verlopen.
8,0
Anoniem Brussel - Ixelles 12 mei 2015
Persoonlijke service,
8,6
Claudine Gent centrum 9 mei 2015
superprofessioneel-onthaal bij avis / meer dan degelijke auto had kredietkaart van mijn echtgenote mee (ik heb er geen)alsook haar IK doch dit was niet voldoende - zij diende zelf te tekenen - opgelost via fax dankzij heel vriendelijke onthaalmedewerkster avis
9,6
Anoniem Antwerpen centrum 28 maart 2015
de staat van de wagen. Het vinden van het kantoor (was verhuisd en we kregen nog het oude adres) en de wachttijd voor het halen en terugbrengen.
6,2
marleentje Luchthaven Oostende 3 februari 2015
Wij waren zééééér tevreden. Voor herhaling vatbaar.
10,0
Anoniem Antwerpen centrum 14 november 2014
Service en medewerking Slecht aangegeven waar het kantoor zich in het station bevindt
7,8
Hubertus Kortrijk Kuurne Downtown 4 november 2014
Service en contact met medewerkers, bereidheid voor oplossingen. Bereikbaarheid van het kantoor.
9,3
Jan Antwerpen centrum 13 oktober 2014
Goede prijs kwaliteits verhouding. Ook inleveren wagen gemakkelijk via sleutel drop off box. Avis locatie was verhuisd zonder dat dit meedegedeeld was. Gelukkig was afstand oude-nieuwe locatie gering (Antwerpen Centrum Centraal Station) Bij boeken waren er twee locaties Antwerpen Centraal, waarvan een (Noordersingel) dus niet echt centraal betiteld kan worden. Vroegste afhaaltijd om 7.00 zou plus zijn tov 8.00 nu.
7,1
Volgende

Beste bedrijven in België

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 3,039
2 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 1,256
3 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 4,450
4 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,537
5 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 3,300
Zie alle bedrijven in België