Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Lissabon

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Lissabon, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
ma 17 aug 2020
Kies ophaaldatum
do 20 aug 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:2.000+

7.4

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Lisbon gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Lisbon zijn
  • Wij werken hard om de beste prijzen te vinden. Boek via ons en krijg gegarandeerd de beste prijs voor een huurauto van Avis in Lisbon.

Beoordelingen voor Avis in Lissabon

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,0
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    7,8
  • Het tempo tijdens het ophalen

    5,9
  • Het tempo tijdens het inleveren

    8,6
  • De auto was schoon

    8,2
  • De algemene staat van de auto

    7,9
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    7,0
-

Avis balies vlakbij Lissabon

Beoordelingen van Avis in Lissabon

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Lissabon luchthaven 24 september 2019
Vriendelijkheid personeel. Lange wachttijd bij ophalen.
6,4
Anoniem Lissabon luchthaven 28 juli 2019
staat van het voertuig te lange wachttijd in Lissabon bij ophalen, bijna drie uur
7,2
Anoniem Lissabon luchthaven 9 mei 2019
Te duur voor deze tijd van het jaar
7,8
Anoniem Lissabon luchthaven 3 mei 2019
Zeer mooie en nieuwe auto wachttijd bij de afhaalbalie was meer dan 1 uur!
7,4
Anoniem Lissabon centrum 4 december 2018
Zeer vriendelijke service
7,6
Anoniem Lissabon luchthaven 31 oktober 2018
Inleveren van de auto Geen
7,2
Anoniem Lissabon luchthaven 27 april 2018
Het was een keurig schone, vrij nieuwe, auto. Gelukkig hadden we in Lissabon-centrum de dag ervoor al getankt. Het is jammer dat er geen tankstation is, vlakbij het gebouw waar je de auto moet inleveren. Althans wij hebben geen tankstation gezien cq kwamen er niet langs.
8,0
Uschi Lissabon luchthaven 10 oktober 2017
Alles was in orde Geen aanmerkingen
8,6
Anoniem Lissabon luchthaven 28 augustus 2017
Lange wachttijden bij ophaling.
6,4
Antonius Lissabon luchthaven 22 augustus 2017
Lange wachten aan de balie in Lissabon.
6,4
Anoniem Lissabon luchthaven 25 mei 2017
Goede service Juiste auto Schone auto Antenne miste Weinig extra's in de auto
8,2
Paul Lissabon centrum 17 april 2017
Zuinig en stil Locatie Schokbrekers auto (huppelgedrag)
7,4
VINCENT Lissabon luchthaven 12 september 2016
De lange wachtrij voor het Avis/Budget loket in de luchthaven van Lissabon ( misschien onderscheidt maken tussen gereserveerde en niet gereserveerde wagens !!!
8,0
remy Lissabon - Marques Pombal 25 juli 2016
het was een bijna nieuwe wegen Toyota Yaris de cruise-controle werkte niet , en ik moest lange tijd autostrade doen...
8,6
Anoniem Lissabon luchthaven 25 juli 2016
Goeie auto We hadden een auto gehuurd voor 5 personen en voor 5 koffers maar we kregen er maar 4 in de koffer
7,8
Anoniem Lissabon luchthaven 13 juli 2016
Bereikbaarheid AVIS op luchthaven. Veel te lang wachten bij ophalen van de auto. Moest allerlei info overleggen die ik online ook al had verstrekt. Onnodig dubbel werk.
5,8
Johan Lissabon luchthaven 24 juni 2016
De gehele service. Bij het terugbrengen konden we een locatie nemen die dichter bij ons hotel lag.
8,4
Johan Lissabon centrum 14 juni 2016
Vriendelijke mensen daar en zeer behulpzaam ! Het ophaalsysteem moet gemoderniseerd worden, teveel papieren en een te trage computer maken de wachttijden onnodig lang. Het ligt zeker niet aan het personeel.
8,4
Willem Lissabon luchthaven 1 mei 2016
Auto trok niet best
8,0
Anoniem Lissabon - Gare do Oriente 9 februari 2016
in plaats van een volkswagen golf kregen we een fiat 500x op zich een prima auto. De afhandeling bij het terugbrengen van de auto verliep vlot De uitleg van Avis over het gebruik van de vele geautomatiseerde zaken in de auto ontbrak. De overdracht verliep nogal traag. Helaas bleek later dat het gebruikershandboek ontbrak.
7,0
Martin Lissabon - Hotel Mundial 7 februari 2016
Vriendelijk onthaal. Goede lokatie om vlot uit het stadscentrum te geraken. De GPS werkte niet naar behoren. Kregen geen duidelijke uitleg rond de betaalsystemen van de autostrade. (Boetes te betalen )
7,4
Hellen Lissabon - Hotel Mundial 18 januari 2016
Echt ontzettend vervelend was het dat er niet op het voucher geschreven stond dat de verhuurder tussen 13 en 15 uur gesloten was. Ik moest bijna 2 uur wachten en mijn hele dag liep in de soep!!!! Ik zou dus voortaan niet meer via Rentalcars boeken, maar direct naar Avis of andere autoverhuurder, zodat ik meer kans heb op juiste info.
8,4
Anoniem Lissabon luchthaven 12 november 2015
De auto en de prijs De enorme wachttijd bij ophalen
8,2
Anoniem Lissabon - Marques Pombal 25 oktober 2015
Bereikbaarheid van de locatie in de stad Avis was op die locatie niet telefonisch bereikbaar
5,2
Anoniem Lissabon luchthaven 11 oktober 2015
Lang wachten om de benodigde formaliteiten te verrichten!
6,8
Vital Lissabon luchthaven 31 juli 2015
Upgrade naar diesel
8,2
Marco Lissabon luchthaven 13 juli 2015
Wij vonden alles uitstekend geregeld bij aankomst en afgeven Heb online geprobeerd om 1 dag later de auto op te halen, en die mailwisseling vond ik slecht. Onbegrijpelijk voorstel, en neem aan dat dit een vergissing was. Uiteindelijk schema omgegooid en toch op afgesproken tijd opgehaald.
8,6
Anoniem Lissabon luchthaven 7 juli 2015
zeer vlugge service de extra's zorgden voor een verdubbeling van de prijs Geen uitleg over de besturing van de auto (ander merk dan gevraagd Kleinere koffer
7,4
Anoniem Lissabon luchthaven 1 juli 2015
De auto Bijkomende voorstellen voor upgrade, verzekering, tweede bestuurder, GPS etc...
6,4
Anoniem Lissabon luchthaven 12 mei 2015
auto reed lekker wat zwakke motor
8,4
Anoniem Lissabon luchthaven 12 mei 2015
Je ontvangt de wagen in een donkere garage, een echte controle kan je dan niet uitvoeren.
7,6
Anoniem Lissabon luchthaven 11 mei 2015
Even goed uitleggen waar je moet zijn om de auto op te halen. Eerst waren we in de garage, toen moesten we terug naar balie op luchthaven (rij) toen weer terug naar garage. Duurde lang.
7,2
Henry Lissabon - Hotel Mundial 11 mei 2015
Netjes, beleefd
9,0
Micheal Lissabon luchthaven 10 mei 2015
Ondanks het al gereserveerd hebben nog lange wacht tijd voor balie ,veel papierwerk en tot slot chaotisch afwerken van de aanvraag voor het kinderzitje . Wat de wachttijd door onduidelijke uitleg van balie medewerker afhaaldepo extra lang maakte
6,2
George Lissabon luchthaven 2 april 2015
De auto was zeer goed (32000 km.gelopen) en netjes. Snel gevonden goed en correct geholpen. Kon de auto 's-avonds niet goed controleren op beschadigen of dergelijke.
8,0
Freddy Lissabon luchthaven 25 maart 2015
Vriendelijk onthaal en vlotte afhandeling formaliteiten? Geen opmerkingen.
9,6
karel Lissabon luchthaven 30 januari 2015
Het afleveren was zo gebeurt. Ook het vinden van avis
8,4
Anoniem Lissabon luchthaven 2 december 2014
every thing was ok all were friendly n helpfull specially the with the name Daniel thanks
10,0
johan Lissabon luchthaven 25 oktober 2014
algemene service avis motor auto iets te licht gps ,recent updaten had de indruk dat een update nodig was
8,9
henk Lissabon luchthaven 23 oktober 2014
Vooral de zeer vlotte inname van de auto, perfect geregeld. Zeer vriendelijke en kundige baliemedewerker (Tiago), helaas lang ( 35 minuten) in de rij voordat ik aan de beurt was. Dat viel tegen!
7,8
Willem Lissabon - Marques Pombal 28 augustus 2014
Service en inlevering ging er erg vlot, aardig en vakkundig personeel en geen pietlutten met inlevering niets
8,7
Anoniem Lissabon luchthaven 22 augustus 2014
Snelheid bij ophalen en inleveren wagen - professioneel Toch wel duur voor een relatief kleine auto
6,4
Anoniem Lissabon luchthaven 22 juli 2014
nieuwe auto baliemedewerkers van Avis trachten heel wat upgrades (grotere wagen, dure 2e chauffeur, extra verzekeringen) aan de man te brengen, duur en tijdverlies !
6,4
Leo Lissabon luchthaven 21 mei 2014
Bij het terug brengen ging het echt heel vlot; bij de plek waar ik de auto neerzette! Eerst naar het kantoortje, wachten, dan naar de ophaalplaats, wachten etc. Bleken er 2 flinke beschadigingen te zijn, die ze zelf nog niet op het formulier hadden gezet!Toch,bij elkaar schat ik wel zo'n 45 minuten. Wel waren alle medewerkers heel vriendelijk!
6,9
Anoniem Lissabon luchthaven 6 mei 2014
We kregen een upgrade naar een iets grotere auto. Er werden ons meerdere opties qua auto, verzekering en wifi aangeboden en het tolweg systeem werd goed uitgelegd!
5,3
Anoniem Lissabon luchthaven 27 maart 2014
Auto was volledig OK Bij mijn aankomst op de luchthaven van Lissabon stond mijn wagen nog in de Carwash. Nochtans had mijn vlucht een vertraging van 1 1/2 uur. Wachttijd : 30 minuten.
6,2
Volgende

Beste bedrijven in Lissabon

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Guerin - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 12,813
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 1,858
3 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 2,792
4 Autohuur Dollar - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 1,934
5 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.1 Beoordelingen: 1,721
Zie alle bedrijven in Lissabon