Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Rotterdam

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Rotterdam, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
ma 10 aug 2020
Kies ophaaldatum
do 13 aug 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:100+

8.1

Waarom Avis?

  • Avis in Rotterdam staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Rotterdam zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Rotterdam makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Rotterdam

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    6,1
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,5
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,4
  • Het tempo tijdens het inleveren

    7,9
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,7
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,6
-

Avis balies vlakbij Rotterdam

Beoordelingen van Avis in Rotterdam

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Rotterdam 16 februari 2020
Wij hadden een auto met frans kenteken.
8,0
Anoniem Luchthaven Rotterdam 2 augustus 2019
Alles Geen enkel probleem
9,0
Michael Rotterdam centrum 20 juni 2017
Vriendelijke en behulpzame juffrouw achter de balie. Kreeg een upgrade: had een Citroen C3 gereserveerd, maar kreeg een Nissan X-Trail mee. -
8,6
Anoniem Rotterdam centrum 29 december 2016
vriendelijk personeel auto was vies uitrijden bij de parkeergarage was lastig
6,6
Rafal Rotterdam centrum 20 november 2016
Mooie auto, goede contact. Besteling van zondag was niet gelukt. Op mandag de auto om 8:00 was niet klaar.
8,4
Anoniem Rotterdam centrum 15 maart 2016
Balie service Auto was erg basic. Daarnaast constateer ik bij Avis tot op heden altijd meer schade aan het voertuig dan vermeld staat.
5,8
Anoniem Luchthaven Rotterdam 3 augustus 2015
Citroen C3 beviel uitstekend
8,0
Anoniem Luchthaven Rotterdam 10 juli 2015
goede dienstverlening dat ik best wel hoog bedrag voor verzekering moest betalen maar dat lag aan rental cars en niet aan avis en ik had daar niet goed opgelet, autohuur was goede prijs kwaliteit verhouding
7,6
Anoniem Rotterdam centrum 19 mei 2015
Manier waarop de constatering van de schade bij het afhalen van de auto werd omgegaan. Auto was beschadigd zonder dat dit op voorhand door de memdewerkers was aangemerkt.
7,6
Anoniem Rotterdam centrum 16 mei 2015
Auto Bereikbaarheid Overboekt bij ophalen en afleveren
9,0
Karin Luchthaven Rotterdam 28 maart 2015
Ik heb geen negatieve opmerkingen Maar ik zou graag willen weten voor de volgende keer (6 Mei) of ik een auto kan krijgen met een hele lage laadvloer voor het meenemen van een rolstoel
8,2
Anoniem Rotterdam centrum 10 januari 2015
Het hele proces geen slechte punten.
10,0
Anoniem Rotterdam centrum 16 december 2014
mooie, grote auto het computersysteem werkte niet. daardoor moest de medewerkster gegevens handmatig noteren om het later in te voeren.
7,8
Frans Luchthaven Rotterdam 10 september 2014
Herkenbaarheid huurautos bij aankomst
8,4
Volgende

Beste bedrijven in Rotterdam

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 527
2 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 327
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 206
4 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 285
5 Autohuur Green Motion - Rentalcars.com 8.1 Beoordelingen: 259
Zie alle bedrijven in Rotterdam