Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Amsterdam

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Amsterdam, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
zo 31 mei 2020
Kies ophaaldatum
wo 3 jun 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.5

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Amsterdam gaat snel en gemakkelijk
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Amsterdam makkelijk te vinden is
  • De medewerkers van Avis in Amsterdam hebben een echte reputatie voor efficiëntie

Beoordelingen voor Avis in Amsterdam

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,9
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,7
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,4
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,7
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,9
-

Avis balies vlakbij Amsterdam

Beoordelingen van Avis in Amsterdam

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Amsterdam centrum 28 januari 2020
Hele fijne service en auto!
9,4
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 21 januari 2019
Goede auto Enige minpunt was dat het reservoir van de ruitensproeier leeg was toen ik de auto meekreeg, en met pekel op de weg...
7,4
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 27 december 2018
Bij het ophalen bleek dat er meer schade was dan op het formulier stond en de AVIS medewerker ging speciaal terug naar zijn kantoor om dat er nog bij te zetten. Achterdeuren op kinderslot
8,4
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 26 november 2018
Ander type auto gekregen, VW golf gekozen, cactus Renault gekregen
6,2
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 4 september 2018
prima auto, bijna nieuw erg lang gewacht om hem op te halen. wel attent om thee en koekjes uit te delen.
8,0
Anoniem Amsterdam centrum 4 september 2018
Avis-medewerkers waren behulpzaam
8,8
Anoniem Amsterdam centrum 24 juli 2018
Prijs, staat auto (nagenoeg nieuw) en service -
8,2
Jaap Luchthaven Amsterdam Schiphol 3 maart 2018
Goede hulp bij ophalen en inleveren Ingebouwde GPS in de auto (Opel Mokka) van zeer slechte kwaliteit. Na 3 keer verkeerde afslag overgestapt op Apple maps op de telefoon.
8,0
Anoniem Amsterdam centrum 31 oktober 2017
De auto was een Peugeot 2006. De auto was ok maar de GPS was not very reliable and often gave false information.
7,6
Anoniem Amsterdam centrum Zuid-Oost 12 september 2017
Ik heb 20 keer gebeld om te vragen hoe ik de auto na sluitingstijd moest inleveren. Ik heb nooit iemand aan de lijn gekregen. Verschillende vestigingen geprobeerd van Amsterdam. Ik moest de controle van de auto in het donker en in de stromende regen doen. Dan is lakschade niet te zien...
7,8
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 25 april 2017
Het geven van uitleg/ informatie.
8,2
vincent Amsterdam centrum 18 april 2017
flexibel en behulpzaam personeel Wat krappe openingstijden tijdens feestdagen. Inleveren buiten de tijd lastig (betaalparkeren)
8,8
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 21 juni 2016
Goede en vriendelijke service Geen uitleg gekregen hoe de auto werkt. Navegatie was bijvoorbeeld in een vreemde taal en het duurde even om de juiste taal te vinden
8,4
Anoniem Amsterdam centrum 22 maart 2016
Citroën DS3, wat een fantastische auto! -
9,2
m Amsterdam centrum 31 januari 2016
Avis is kwaliteit Niks
9,6
Anoniem Amsterdam centrum 6 januari 2016
De totale prijs kreeg ik niet duidelijk.
7,6
Gauti Luchthaven Amsterdam Schiphol 7 september 2015
Super pick up van de autos. En goede auto's.
9,6
Jan Luchthaven Amsterdam Schiphol 14 juli 2015
vertrek vanaf schiphol wachttijd voor ontvangst auto plus geen mogelijkheid voor een bedrijfsauto
6,6
Tom Luchthaven Amsterdam Schiphol 13 juli 2015
We hebben moeten bijbetalen voor een aparte Gps (niet gebruikt) terwijl er Gps in de auto was Deze kost was wel niet nodig, Zou wel mogen terugbetaald worden !!! Is geen referentie !
7,8
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 8 mei 2015
Alles is goed gegaan en het personeel was erg behulpzaam en aardig. Eerste keer en gelijk goede ervaring. Was een hele mooie auto, het geld zeker waard. Ik vind dat het best lang duurt voordat het geld wordt afgeschreven van de rekening. Ook duurt het lang voordat het geld van een annulering wordt gestort. Is enige aandachtspunt wat mij betreft.
9,2
Hendrik Luchthaven Amsterdam Schiphol 5 januari 2015
Service en retourneren van de auto Gps 15 euro per dag extra is niet meer van deze tijd- met 12 dagen rental kan ik daar een eigen gps voor kopen.
7,8
Jan Luchthaven Amsterdam Schiphol 26 augustus 2014
Alles en vooral attent personeel aan alle valies Niets
8,2
Anoniem Luchthaven Amsterdam Schiphol 26 augustus 2014
dat er binnen een minuut na binnenrijden iemand van AVIS op je afkomt om het uitchecken vlot voor je af te wikkelen
8,2
Anoniem Amsterdam centrum 30 april 2014
De vriendelijke collega's op de balie bij het ophalen van de auto en vooral bij het inleveren van de auto
9,1
Volgende

Beste bedrijven in Amsterdam

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 4,778
2 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 3,376
3 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 4,495
4 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,654
5 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,071
Zie alle bedrijven in Amsterdam