Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Catania

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Catania, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
do 16 jul 2020
Kies ophaaldatum
zo 19 jul 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

7.5

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Catania gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Catania zijn
  • Avis in Catania staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Catania

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,1
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    7,5
  • Het tempo tijdens het ophalen

    6,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    8,6
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,2
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    7,0
-

Avis balies vlakbij Catania

Beoordelingen van Avis in Catania

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Catania 21 juli 2019
All good, no complaints
7,0
Anoniem Catania haven 31 december 2017
alles niets
8,6
Marc Luchthaven Catania 1 juli 2017
Ik verloor de sleutel spijtig dat geen reserve sleutel kon worden overgemaakt. Europ assistence diende te worden ingeschakeld.
8,2
jan Luchthaven Catania 23 oktober 2016
Inleveren ging vlot en correct Je boekt niet voor niets een BMW 218D, als je dan een Peugeot 308 krijgt, dan valt dat wel even tegen. Ook al noemen autoverhuurders dit een gelijkwaardige auto, dat is het niet..
5,4
Anoniem Luchthaven Catania 11 mei 2016
De service Lange wachten en pakketten aanbieden die we niet wilde
7,2
Anoniem Luchthaven Catania 16 april 2016
goede inlever service wachten bij ophalen en nog veel papier werk
8,6
J.K. Luchthaven Catania 29 mei 2015
Het is gegaan zoals het huren van auto moet gaan. 1. reserveren/ 2. ophalen/ 3. rijden/ 4. terugbrengen/ met goed personeel op de punten waar je persoonlijk contact hebt. Opmerking: Ik had een auto met navigatie Hoewel ik dat privé ook heb kreeg ik de instelling niet werkend. Mijn idee, geef elke bestuurder een A4 met instructies mee in zijn/haar eigen taal. Dat leidt naar 100% plus service!
8,8
Ap Luchthaven Catania 25 mei 2014
had een klasse Lancia Y besteld maar kreeg een Citroen C4 Picasso diesel mee. We hebben de auto 's-avonds laat opgehaald en de volgende morgen zagen we twee behoorlijke beschadigingen rechts van de auto. Volgens ons zouden wij dat niet hebben kunnen veroorzaakt maar misschien was er iemand tegenaan gereden b.v. bij het hotel. In ieder geval maakten we ons zorgen. Toen we later op de dag het contract nakeken zagen we dat al een aantekening opstond van deze beschadigingen. Graag hadden daarover ingelicht geworden bij het afhalen. Dat had ons een halve dag zorgen maken bespaard.
7,1
Volgende

Beste bedrijven in Catania

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Locauto - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 10,599
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 1,522
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.1 Beoordelingen: 2,299
4 Autohuur Maggiore - Rentalcars.com 8.0 Beoordelingen: 3,978
5 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 7.8 Beoordelingen: 2,093
Zie alle bedrijven in Catania