Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis Autohuur

Vind geweldige huurprijzen bij Avis, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
ma 6 jul 2020
Kies ophaaldatum
do 9 jul 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:100.000+

8.3

Waarom Avis?

  • Uw auto inleveren bij Avis gaat snel en gemakkelijk.
  • Klanten zijn onder de indruk hoe schoon de auto's van Avis zijn.
  • Klanten hebben aangegeven dat Avis makkelijk te vinden is.

Beoordelingen over Avis

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Den Haag centrum Oost 21 juni 2020
Service was goed, prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Het invoeren van gegevens en betalingen duurde te lang, maar desondanks tevreden.
8,4
Anoniem Den Haag centrum Oost 8 april 2020
vriendelijke personeel telefonisch slecht bereikbaar.
9,4
Anoniem Surat Thani luchthaven 4 april 2020
Vanwege de Corona maatregelen moesten we eerder vertrekken en hebben we de auto zonder extra kosten op een andere locatie in kunnen leveren
9,0
Anoniem Cancun luchthaven 28 maart 2020
Alles was prima in orde.
9,0
Anoniem Johannesburg luchthaven 25 maart 2020
Top Geen klachte
9,4
Anoniem Johannesburg luchthaven 21 maart 2020
Everything was fine. We've got an upgrade and the car was fabulous! Definitely going to book with Avis, via rentalcars, next time!
9,0
Anoniem Internationale luchthaven Minsk 18 maart 2020
zeer tevreden over de goede advies en uitleg, ook de hulp om de auto 2 keer voor te rijden was geen probleem, iedereen kon goed Engels spreken, de auto was super en met de wifi hadden we overal bereik niets
8,4
Anoniem Chicago O`Hare luchthaven 18 maart 2020
Kreeg eerst een ander soort auto . Kreeg rode gladiator pick up . Terwijl ik fors escape had besteld. Toen ik de auto in garage zag en andere vroeg werd dat snel door aanwezige Avis medewerker geregeld .
7,6
Anoniem Miami luchthaven 18 maart 2020
Nette auto die voldeed aan onze wensen. Het inleveren ging ZEER snel en goed. ?
8,6
Anoniem Miami luchthaven 15 maart 2020
Snelle bediening Was niet goed mee met de optie van de prepaid tol voorziening. Maar misschien had ik dat moeten vragen
9,0
Anoniem Tenerife luchthaven Zuid 15 maart 2020
Algemene service Auto was bijzonder vuil na de zandstormen van een week voordien;men kon ook een bon gegeven hebben voor een carwash. De motorisatie was te zwak voor ritten in de bergen.
8,6
Anoniem Charlotte luchthaven 15 maart 2020
Ophaal proces auto. Auto’s zijn gemiddeld wat ouder dan bijvoorbeeld Alamo.
7,8
Anoniem Kaapstad centrum 13 maart 2020
Niets bijzonders. Ging zoals verwacht. Zwakke motor voor de vele bergen in Z-A.
8,4
Anoniem Tenerife luchthaven Zuid 7 maart 2020
geen opmerkingen locatie verhuurbedrijf was niet op de luchthaven
7,6
Anoniem Las Palmas luchthaven 6 maart 2020
Ophalen en wegbrengen v/d auto ging soepel. Niet de gewenste auto gekregen. Een citroen c3 is geen volkswagen polo
7,0
Anoniem Los Angeles luchthaven 4 maart 2020
Het was gewoon goed.... misschien nog vermelden dat je altijd borg moet betalen, want dat wist ik niet. Niets
8,6
Anoniem Luchthaven - Simpson Bay 4 maart 2020
Heel fijn personeel en goede autos. Niets
9,4
Anoniem Luchthaven Tel Aviv Ben Gurion 4 maart 2020
Alles snel geregeld en helemaal naar wens. Uitstekend geholpen.
9,0
Anoniem Agadir centrum 1 maart 2020
Alles. Nabijheid Avis kantoor Rammeltje onder de auto
9,2
Anoniem Luchthaven Melbourne 1 maart 2020
Terugbrengen goed georganiseerd AVIS zou zich op de luchthaven bevinden. Echter het zit er vlak naast. Bewegwijzering voor ons slecht. Moeilijk te vinden.
6,6
Anoniem Lanzarote luchthaven 27 februari 2020
Prima auto Prijzig.
7,8
Anoniem Barcelona luchthaven 27 februari 2020
Nieuwe wagen Wagen was vuil langs de buitenkant
7,4
Anoniem Cancun luchthaven 27 februari 2020
Goede service, auto in goede staat
8,4
Anoniem Luchthaven Cartagena 26 februari 2020
Zeer goede informatie van het baliepersoneel
8,8
Anoniem Fuerteventura luchthaven 23 februari 2020
auto als nieuw nog maar 13.600 km
9,4
Anoniem Bratislava luchthaven 23 februari 2020
De upgrade en de staat van de auto waren uitstekend.
8,2
Anoniem Leeds luchthaven 23 februari 2020
Top geholpen.
9,6
Anoniem Bangkok Suvarnabhumi luchthaven 23 februari 2020
fijn verhuurbedrijf Goede auto
9,2
Anoniem Luchthaven Kralendijk 22 februari 2020
Snelle service Niets
9,2
Anoniem Luchthaven Kopenhagen 22 februari 2020
Goed personeel, duidelijkheid, ruime en luxe auto Lang wachten bij ophalen
7,2
Anoniem Orlando luchthaven 21 februari 2020
Snel en duidelijk Niet de auto die ik wilde
7,4
Anoniem Luchthaven Kralendijk 18 februari 2020
het was erg duur
6,6
Anoniem Fuerteventura luchthaven 16 februari 2020
Netjes behandeld Geen
7,6
Anoniem Las Palmas luchthaven 16 februari 2020
Zeer behulpzaam personeel. Ik had een klein ongevalletje en onmiddellijk kreeg ik een vervangauto. Het is even zoeken op de ophaallocatie waar je auto precies staat. Diverse maatschappijen staan wat kris kras door elkaar geparkeerd.
8,8
Anoniem Luchthaven Rotterdam 16 februari 2020
Wij hadden een auto met frans kenteken.
8,0
Anoniem Las Palmas luchthaven 11 februari 2020
Uitstekende nieuwe auto, precies welke we gereserveerd hadden Geen navigatie in de auto
9,0
Anoniem Utrecht centrum 11 februari 2020
Goede en duidelijke service. Behulpzaamen aardig personeel
8,8
Anoniem Kaapstad centrum 10 februari 2020
prima autoootje voor daar lange wachttijd bij ophalen
8,4
Anoniem Brussel Zuid treinstation 10 februari 2020
Felicitaties voor het vriendelijke personeel bij ophalen en inleveren!!
8,6
Anoniem Luchthaven Kralendijk 9 februari 2020
Service, terugbrengen naar hotel Geen
8,8
Anoniem Luchthaven Innsbruck 8 februari 2020
Prachtige auto , eindelijk ook het model waar de voorkeur naar uit ging Nvt.
9,4
Anoniem Luchthaven Kralendijk 5 februari 2020
Kwaliteit van de auto kan beter.
7,4
Anoniem Kaapstad luchthaven 30 januari 2020
Heel prettig dat bij het inleveren van de auto het personeel ons eerst naar de departure hal bracht. prima service vering of schokbrekers van de auto maakten lawaai
8,6
Anoniem Amsterdam centrum 28 januari 2020
Hele fijne service en auto!
9,4
Anoniem Luchthaven Toronto 27 januari 2020
Erg duur voor 1 dag
6,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 26 januari 2020
Prima auto voor prima prijs Zicht op afwikkeling bijkomende zaken zoals tol
9,2
Anoniem Bilbao luchthaven 21 januari 2020
te lang aanschuiven bij ophalen auto
7,6
Anoniem Kaapstad - Milnerton 19 januari 2020
Alles verliep vlot, prijs-kwaliteit was naar wens
8,8
Anoniem Bilbao centrum 17 januari 2020
Vriendelijk personeel en goede auto Wisten helaas niet dat ze verhuisd waren
8,6
Anoniem Alicante luchthaven 16 januari 2020
snel en schoon twee keer balie, 1 keer in luchthaven en 1 keer ophalen
8,6
Volgende

Beoordelingen voor Avis

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,8
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,4
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    8,5
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,4

Populaire locaties

  • Milaan

    Beoordelingen :2.000+

    7,1
  • Rome

    Beoordelingen :2.000+

    7,7
  • Catania

    Beoordelingen :1.000+

    7,5
  • Pisa

    Beoordelingen :1.000+

    7,3
  • Bari

    Beoordelingen :1.000+

    7,5