Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Porto luchthaven

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis op Porto luchthaven, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
ma 10 aug 2020
Kies ophaaldatum
do 13 aug 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.1

Waarom Avis?

  • Lever uw auto snel en gemakkelijk in bij Avis op Porto Airport
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto's van Avis op Porto Airport zijn.
  • Avis op Porto Airport staat erom bekend dat de auto's goed worden onderhouden.

Beoordelingen voor Avis op Porto luchthaven

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,2
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,4
  • Het tempo tijdens het ophalen

    6,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,3
  • De auto was schoon

    8,9
  • De algemene staat van de auto

    8,6
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,3
-

Beoordelingen van Avis op Porto luchthaven

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Porto luchthaven 27 september 2019
Complete auto en bijna nieuw Geen opmerkingen
8,0
Anoniem Porto luchthaven 17 september 2019
De lange wachttijden!!! We wachtten 90 minuten. Er waren 3 balies bezet, terwijl er 6 balies waren.
6,6
Anoniem Porto luchthaven 23 augustus 2019
Propere nieuwe auto Meer dan 30 min moeten wachten tot er een shuttle kwam.
7,4
Anoniem Porto luchthaven 19 november 2018
Professionele service incl. meertaligheid personeel. Ogenblikkelijke navette van/naar luchthaven.
9,0
Willem Porto luchthaven 22 maart 2018
Prettige auto en vriendelijk personeel Avis medewerkster was vergeten de chip te activeren voor de tolwegen, zodat we na inlevering van de auto 3 keer langs een postkantoor moesten om alsnog te betalen. Ook was de auto niet helemaal volgetankt bij afhalen.
7,6
Frank Porto luchthaven 1 oktober 2017
De verplaatsing vanuit de luchthaven naar Avis was perfect georganiseerd.
7,8
Anoniem Porto luchthaven 17 juni 2017
geen bijz. geen bijz.
7,8
rik Porto luchthaven 22 april 2017
waar voor ons geld, heel vriendelijke mensen aan de balie in Porto! (een iemand spreekt zelfs een beetje Nederlands)
9,2
jose Porto luchthaven 19 september 2016
het proberen om een up grade te verkopen en me meer geld te doen betalen daardoor !
8,0
Anoniem Porto luchthaven 18 september 2016
Inleveren met lege tank is een optie die niet aangeboden zou moeten worden, hoewel ik besef dat het de inleversnelheid bevordert.
8,4
Anoniem Porto luchthaven 12 november 2015
Alles Tank om bij te vullen is moeilijk te openen
9,4
Anoniem Porto luchthaven 18 oktober 2015
Vrije nieuwe auto die goed in orde was. Geen uitleg over de bediening van de auto. Zeer strenge controle. Er werd zelfs met de hand over de voorruit gewreven om te voelen of er geen putjes in zaten. Beetje overdreven.
8,0
Willem Porto luchthaven 12 oktober 2015
zeer snelle afhandeling toen we de auto terug brachten het was voor ons gewoon goed
7,8
Peter Porto luchthaven 12 oktober 2015
Vrij nieuwe nette auto, schoon. Duidelijke uitleg van de contracten. Er werden geen overbodige aanvullende overeenkomsten aangeboden. Duidelijke schades aan de auto stonden goed op het formulier. Geen blokkade/reservering op creditcard voor eventuele schade. Men probeerde, voornamelijk bij buitenlanders, schades/krassen aan de auto aan te smeren. Werd erg moeilijk over gedaan. Bestaande schade werd als vergroot aangemerkt. Gelukkig hadden wij naam van degene die de auto uitgeleverd had genoteerd. Inleveren duurde uiteindelijk erg lang!!
7,0
Anoniem Porto luchthaven 10 juli 2015
We kregen een ruime Opel Astra Sport Tourer CDT. We zijn vriendelijk geholpen aan de balie van Avis. Het afleveren van de auto ging vlot en zonder problemen. Het apparaat in de auto waarmee je door de tolpoort kon rijden was erg handig. De afhandeling van de huur via internet verliep vlot. Wij onderschrijven het artikel in het Dagblad vh Noorden van 10/7/15 waarin wordt gemeld dat de prijs van autohuur in het buitenland wordt opgedreven. Aan de balie kregen wij de mogelijkheid voor 15 euro per dag (!) een verzekering af te sluiten, terwijl wij bij de boeking al een extra verzekering hadden afgesloten. Wij wilden eindelijk eens af van de eeuwige, tijdrovende discussie aan de balie van een verhuur bedrijf. Om ons heen zagen wij de nodige woordenwisselingen ontstaan. Wij vinden het heel belangrijk dat dit irritatie punt wordt aangepakt en dat er van tevoren meer duidelijkheid is voor de klant. Het zou fijn zijn als aan het eind van de rit al duidelijk is welke (extra) kosten, zoals tolkosten, zijn gemaakt. Zo weet je welk bedrag afgeschreven gaat worden.
7,2
Anoniem Porto luchthaven 26 mei 2015
Medewerker aan de balie in Porto was vrij nors en gaf met moeite antwoord op onze vragen. Talenkennis was niet groot.
6,8
Anoniem Porto luchthaven 20 mei 2015
Zeer goeie wagen en uiterst net. Ingebouwd apparaatje voor TOL betaling. Wij wisten aanvankelijk niet doorheen welke "poort" we moesten rijden bij de TOL controle.Iemand zei onderweg: onder de GROTE V (groen).Dit klein probleem doet echter niets af aan de goeie service.
8,4
danny Porto luchthaven 2 november 2014
wagen was in prima staat, vrij nieuw en voorzien van gps zonder dat er extra kosten aangerekend werden volgende keer probeer ik het wel te doen met een kleinere wagen want rondtoeren in een stad als Porto is geen sinecure (maar dit heeft niets met avis te maken, wel mijn eigen "niet zo slimme" beslissing)
8,4
Blas Porto luchthaven 26 oktober 2014
Shuttle bus van luchthaven naar verhuur/ophaalplaats auto en terug. Meertaligheid van het personneel. Vriendelijk en snelle afhandeling. Geen opmerkingen
8,0
Anoniem Porto luchthaven 29 september 2014
Persoon aan de balie was zeer vriendelijk en sprak vloeiend Engels. Het contract werd afgedrukt in het nederlands, je weet dus zeker wat je ondertekend. De balie in de luchthaven was niet bemand,er stond enkel een telefoon. Met een busje werd je dan naar het verhuurbedrijf gevoerd. Weinig/geen uitleg gekregen over de werking van de wagen en de gps.
8,0
Anoniem Porto luchthaven 29 juni 2014
Vriendelijke en bekwame baliemedewerkers. Snelle afwerking van de administratie voor het ophalen/inleveren van de auto. Ik had beter gekozen voor een dieselmotor (is krachtiger).
8,0
Anoniem Porto luchthaven 12 mei 2014
Avis zou op de airport zijn maar we moesten toch nog wachten op transport naar een plaats elders. De hele administratie bij het ophalen duurde erg lang. Inleveren was echter een fluitje van een cent!
8,9
Anoniem Porto luchthaven 11 mei 2014
Shuttle bus naar car rentals kost relatief veel tijd
6,4
Anoniem Porto luchthaven 28 april 2014
Wachttijd voor het ophalen van de auto (ongeveer 1 uur)
6,4
Volgende

Beste bedrijven op Porto luchthaven

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Guerin - Rentalcars.com 8.8 Beoordelingen: 6,808
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 956
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 888
4 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 4,183
5 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 1,493
Zie alle bedrijven op Porto luchthaven