Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Faro luchthaven

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis op Faro luchthaven, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
ma 10 aug 2020
Kies ophaaldatum
do 13 aug 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:2.000+

7.6

Waarom Avis?

  • Lever uw auto snel en gemakkelijk in bij Avis op Faro Airport
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto's van Avis op Faro Airport zijn.
  • Avis op Faro Airport staat erom bekend dat de auto's goed worden onderhouden.

Beoordelingen voor Avis op Faro luchthaven

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    6,6
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    6,9
  • Het tempo tijdens het ophalen

    6,5
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,3
  • De auto was schoon

    8,4
  • De algemene staat van de auto

    8,2
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,1
-

Avis balies vlakbij Faro luchthaven

Beoordelingen van Avis op Faro luchthaven

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Faro luchthaven 19 september 2019
De auto had volgens het contract geen schade. Maar omdat die er effectief wél was, moesten we voor vertrek de inventaris nog opmaken.
8,2
Anoniem Faro luchthaven 31 mei 2019
Zeer correct en vriendelijk personeel
9,2
Anoniem Faro luchthaven 9 april 2019
Het inleveren van de auto ging heel snel. Het afhalen van de auto duurde net iets te lang.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 8 april 2019
Goede staat wagen
8,2
Anoniem Faro luchthaven 8 december 2018
Alles gewoon helemaal perfect.
9,4
Anoniem Faro luchthaven 4 november 2018
Vlotte bediening . Ik had liever een onbeschadigde auto gehad.
7,0
Frank Faro luchthaven 2 november 2017
Matige auto fiat pinto. Niet schoon
6,2
Hubert Faro luchthaven 14 oktober 2017
Vriendelijke medewerkers Onduidelijkheden over rekening
7,4
Anoniem Faro luchthaven 26 september 2017
Auto huren bij Avis is altijd een goede keuze geweest. Goed materiaal, zo nodig goede en betrouwbare adviezen. Dus voor ons: Avis Geen kwestie van niet goed, maar een klein manco. Ik had niet gevraagd waar ik de auto moest inleveren. Ik wist waar Avis zat, vlak voor je de luchthaven bereikt. Ik meende daar ooit geweest te zijn. Maar ik moest op het vliegveld zelf zijn. En dat was even zoeken.
7,4
Richard Faro luchthaven 22 juli 2017
Auto,s zijn nieuw weinig kilometers.. Lang wachten bij ophalen auto ondanks ondanks genoeg personeel lieten ze ons lang wachten voordat we geholpen werden....
6,2
Anoniem Faro luchthaven 3 juni 2017
perfecte nieuwe auto Ophalen moet sneller kunnen
8,8
Anoniem Faro luchthaven 13 mei 2017
De snelle service. En de nette auto. Dat de navigatie niet op engela stond maar op frans.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 6 mei 2017
prima auto voor die prijs lang wachten bij balie
7,0
Anoniem Faro luchthaven 1 mei 2017
Baliemedewerker probeerde hardnekkig om extra verzekering af te dwingen. Ik verwees naar Rental Cars dekking, kostte veel moeite
6,6
Anoniem Faro luchthaven 8 maart 2017
Balie inleveren onduidelijk
7,8
Anoniem Faro luchthaven 10 december 2016
Hele goede prijs met een prima prijs. Een aanrader
8,4
Anoniem Faro luchthaven 23 augustus 2016
Zeer nette auto
7,6
Anoniem Faro luchthaven 26 juni 2016
In eerste instantie kreeg ik niet de auto die ik had gereserveerd maar wilde de balie medewerker een naar mijn inziens downgrade meegeven. Nadat ik had aangegeven dat ik dan net zo goed bijv een VW up had kunnen reserveren kreeg ik uiteindelijk toch de door mij geboekte VW polo. De extra betaling voor rentalcars wat betreft risico is onduidelijk.
8,4
patrick Faro luchthaven 1 juni 2016
Telkens wordt een aanbieding voor een betere wagen aangeboden. De eerste maal was het voor een mooi bedrag. De laatste 2 keren was het bedrag geen aanbieding voor een vakantiebudget.
9,0
luc Faro luchthaven 27 april 2016
het totaal concept Geen
9,0
Anoniem Faro luchthaven 20 april 2016
Goede service. Snelle afhandeling. Mooie nieuwe auto. Jammer dat ze toch nog proberen er van alles bij te verkopen.
7,6
Anoniem Faro luchthaven 7 maart 2016
Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Afhalen duurde best lang. Veel langer dan ik bij andere maatschappijen gewend ben
7,0
Anoniem Faro luchthaven 14 februari 2016
Schade die al aan de wagen was werd duidelijk vermeld bij het ontvangen van de wagen De auto was duidelijk zichtbaar beschadigd
6,4
Piet Faro luchthaven 16 januari 2016
Geen bijzonderheden NVT
8,4
Anoniem Faro luchthaven 29 november 2015
Vergelijkbare auto gekregen, met als extra GPS.
9,0
Anoniem Faro luchthaven 27 oktober 2015
Balie ging 's ochtends 15 min te laat open.
8,2
Anoniem Faro luchthaven 12 oktober 2015
Vrij snelle bediening, propere wagen. Dat men toch probeerde nog een extra verzekering of een grotere wagen aan te smeren ( natuurlijk voor een meerprijs )
8,0
Michael Faro luchthaven 11 september 2015
Snelle en uitstekende service. Daarnaast zag de auto er goed uit en reed deze perfect. Enige opmerking was dat de sigaretten aansteker niet werkte en dat we onze TomTom op een andere manier moesten opladen.
8,6
Pieter Faro luchthaven 10 september 2015
prima auto, en een goede snelle service
9,0
Anoniem Faro luchthaven 8 september 2015
We hadden een volledige beschermings verzekering maar kreeg van de baliemedewerkster te horen dat niet zo was en ons nog moesten verzekeren anders kost het ons geld bij schade. We hebben dus nu dubbel betaald, hoop dat we het extra betaalde geld (173,50) terug ontvangen.
7,4
Remco Faro luchthaven 4 september 2015
Perfecte maatschappij. Geen gezeur over ter plaatse af te sluiten verzekeringen enz. Personeel sprak perfect Engels. Bij terugbrengen bleef er een bedrag over van het geblokkeerde bedrag van de creditcard. Dit was mij niet duidelijk. Naar de balie gegaan en daar werd duidelijk uitgelegd wat het was.
8,2
Anoniem Faro luchthaven 20 juli 2015
Je kunt bij Avis tenminste je auto bij de luchthaven afleveren.
7,6
Cornelis Faro luchthaven 19 juli 2015
Alles goed geregeld Personeel kan vriendelijker
9,0
Guy Faro luchthaven 13 juli 2015
Verwarring over het feit wie er allemaal met de auto mocht rijden. Bij navraag ter plaatse zou ik per extra bestuurder 11,- euro moeten betalen hebben en volgens mij staat daar niets van vermeld in jullie huurvoorwaarden?
8,2
Albert Faro luchthaven 7 juli 2015
snelle afhandeling vooral bij inleveren
8,8
Steven Faro luchthaven 22 juni 2015
Dat ik eigenlijk nog evenveel,moest opleggen dan dat ik op voorhand afhad betaald. Dit voor 1 babystoel en 2 verhogingsstoeltjes voor de kleuters, bijkomende verzekering,
6,2
Anoniem Faro luchthaven 19 mei 2015
De netheid van de auto en ze waren vrij nieuw
8,0
Anoniem Faro luchthaven 26 april 2015
zo goed als nieuwe auto. De erg lange wachttijd voor de balie bij het ophalen van de auto.
7,4
Anoniem Faro luchthaven 21 april 2015
vlotte afhandeling en kwaliteit auto onduidelijke extra te betalen bedragen
8,0
Robert Faro luchthaven 18 april 2015
Netheid en staat wagen Onduidelijkheid in de afspraken, verzekeringen, garanties, enz... Waarom kan niet alles op voorhand worden geregeld ipv ter plaatse nog allerlei bijkomende betalingen die weinig doorzichtige en weinig duidelijk worden uitgelegd
6,2
Anoniem Faro luchthaven 16 maart 2015
Goede service Niets
9,0
Hubertus Faro luchthaven 3 oktober 2014
alles was goed en voornamelijk de auto zelf. Gewoon uitstekend. Geen enkel smetje op het AVIS blazoen! n.v.t.
10,0
Anoniem Faro luchthaven 7 september 2014
Dat je de auto kan inleveren op het vliegveld. Dat is bij Hertz in Faro niet zo
10,0
Anoniem Faro luchthaven 7 september 2014
De snelheid van de inname procedure
10,0
Anoniem Faro luchthaven 27 juli 2014
De snelheid van behandeling bij de ophaling en inlevering. Dat de mensen ter plaatse niet op de hoogte waren van het feit dat er reeds een verzekering was afgesloten met jullie.
7,6
Anoniem Faro luchthaven 15 juli 2014
Je hebt je mastercard of visa nodig voor de waarborg zie dat die in orde gemaakt is bij de bank voor betalingen in Amerika aangezien dit een Amerikaanse firma is kon ik niet direct huren en heb ik eerst mijn bank moeten bellen om dit in orde te maken
7,1
Aldo Faro luchthaven 5 juli 2014
gewoon alles,prima verlopen geen
10,0
Anoniem Faro luchthaven 29 juni 2014
Lange wachtrij sávonds toen we aankwamen.
5,6
Hedwig Faro luchthaven 16 juni 2014
Snel, herkenbaar, vriendelijk Bijkomende kosten ter plaatse als gevolg van aanvullende verzekeringen en dergelijke
6,0
Pieter Faro luchthaven 29 mei 2014
Locatie, mooie nieuwe auto, prijs/kwaliteit, vriendelijk personeel. alles top!!! Geen minpunten!!!
10,0
Volgende

Beste bedrijven op Faro luchthaven

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Guerin - Rentalcars.com 8.8 Beoordelingen: 6,095
2 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 1,352
3 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 3,530
4 Autohuur Firefly - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 2,003
5 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.1 Beoordelingen: 3,082
Zie alle bedrijven op Faro luchthaven