Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Luchthaven Thessaloniki

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis op Luchthaven Thessaloniki, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
do 16 jul 2020
Kies ophaaldatum
zo 19 jul 2020
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.6

Waarom Avis?

  • Lever uw auto snel en gemakkelijk in bij Avis op Thessaloniki Airport
  • Klanten hebben aangegeven dat Avis op Thessaloniki Airport makkelijk te vinden is.
  • De medewerkers van Avis op Thessaloniki Airport staan bekend om hun efficiëntie

Beoordelingen voor Avis op Luchthaven Thessaloniki

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,9
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,8
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,2
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,2
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    9,0
-

Avis balies vlakbij Luchthaven Thessaloniki

Beoordelingen van Avis op Luchthaven Thessaloniki

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Luchthaven Thessaloniki 25 oktober 2019
Geen opmerkingen over ben zeer tevreden
8,6
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 29 september 2019
Vriendelijk en klantgericht, kundig personeel
9,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 27 september 2019
Niet de auto die ik zou krijgen
8,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 18 september 2019
Nieuwe wagen. Proper. Perfect volgens aanbod. Aangenaam rijden. In een sterk heuvelige landstreek is het vermogen van de wagen maar net voldoende (VW polo 1,0) In deze tijd zou een GPS standaard mogen aanwezig zijn.
8,6
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 15 juni 2019
Het type auto (nieuwe Opel Astra automaat), de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de snelheid om van de terminal naar Avis gebracht te worden en terug.
8,8
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 10 juni 2019
Prima auto, bijna nieuw.
9,2
Koen Luchthaven Thessaloniki 18 september 2017
Gps werkte niet goed en was niet tegen de warmte bestemd. Hebben de ganse reis gebruik gemaakt van de IPhone om onze reisweg af te leggen .
5,6
Mireille Luchthaven Thessaloniki 12 september 2017
super!
8,2
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 11 november 2016
Citroen Cactus, de automaat was verschrikkelijk, schokken en inhouden bij het gas geven. Verder heb Ik geen opmerkingen en was alles uitstekkend.
7,4
Godfried Luchthaven Thessaloniki 13 september 2015
Probleemloze (gratis) upgrade, aangepast aan onze behoeften (auto ouder model maar wel in staat om comfortabel de bergen in te gaan, naar vermogen). Vriendelijkheid van de medewerkers was opmerkelijk.
8,8
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 19 augustus 2015
Balie op vliegveld Achterstallig onderhoud auto Gebruiksaanwijzing enkel in grieks Wachten transport vluegveld naar auto
5,6
Hendrik Luchthaven Thessaloniki 28 juni 2015
Online boeken gemakkelijk. De verzekeringen afsluiten is zeer onduidelijk voor mij. Ik moest bij AVIS Thessaloniki nog een verzekering afsluiten voor de auto. Ik het het gevoel dat ik nu twee maal premie heb betaald. Zo wordt de auto wel erg duur.
6,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 21 juni 2015
Snel afhandeling weer terug brengen en direct per auto naar vertrekpunt gebracht
6,8
Jakob Luchthaven Thessaloniki 17 juni 2015
Het lampje "service" van de Citroen C4 bleef branden. Op 3/4 van onze vakantie, op Sithonia kwam er rook onder de motorkap vandaan. Stonk erg. Bij de eerstvolgend vestiging van Avis de auto omgeruild voor een Toyota die minder trekkracht had. Een upgrade zou wel correct zijn geweest.
6,8
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 8 juni 2015
Snelheid van afhandeling Technisch onderhoud aan motor. Te weinig olie
6,4
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 5 juni 2015
Juiste type en merk bestelde auto. Volle tank Geen.
9,4
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 2 juni 2015
hulp aan de balie.snelle inname van de auto.De zelf geregelde en betaalde upgrade van de auto. In de bergen is een 4wd erg prettig. ik had een type opel corsa besteld.kreeg een aanbod van type fiat panda.aangezien ik in de bergen moest rijden heb ik een jeep geboekt met bijbetaling.Bij de telefonische boeking had ik aangegeven dat ik de bergen in ging.verder probeerde ze alsnog een volledige verzekering te verkopen terwijl ik die al had afgesloten bij rental cars.moest het hen laten zien.
5,8
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 27 mei 2015
Ter plekke betalen voor een volle tank. Je wordt aangeraden de auto 'leeg'terug te brengen. Liever zie ik een huurprijs, inclusief volle tank. Vervolgens de auto ook met volle tank terug bezorgen.
7,8
Walter Luchthaven Thessaloniki 25 mei 2015
Zeer vriendelijke staf aan het onthaal De regeling met de extra verzekering. Ons werd verteld dat zij daar niets mee te maken hadden en dat in geval van schade wij ze eerst moesten betalen en daarna met jullie moesten regelen.
9,2
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 18 mei 2015
vriendelijkheid, efficientie beetje gedoe met de afrekening waarbij een fout werd gemaakt
9,0
Geert Luchthaven Thessaloniki 17 mei 2015
- Vriendelijkheid personeel - Geen technische problemen gehad met auto (dit krikt de score op 'algemene staat auto' omhoog naar 'gemiddeld') - Auto was van alle kanten gekrast en gedeukt en gaf tijdens het rijden een afgejakkerd gevoel. - Kon auto niet vooraf zien (afstand tussen reserveringsbalie en autouitgifte moest namelijk overbrugd worden met shuttlebusje) - Zeer beperkte keuze in de betreffende klasse
5,8
Ingmar Luchthaven Thessaloniki 16 mei 2015
Alles was hoe het moet zijn !
8,4
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 21 april 2015
steeds het verschillend aanbod van de verzekering; is voor een leek niet altijd zo eenvoudig; iedereen weet dat verzekeraars verkopers zijn en dat schept niet direct een vertrouwen
6,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 20 oktober 2014
Snelle en correcte service Huurauto voldeed, maar was een ouder model met flink wat kilometers op de teller.
8,0
Johannes Luchthaven Thessaloniki 24 september 2014
Ik heb het bijzonder gewaardeerd dat mijn uit de tas gegleden telefoon direct werd teruggebracht nog voor dat we er om konden vragen aan de balie. Pluim voor alles. Alles OK
10,0
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 28 augustus 2014
Zeer vriendelijk personeel
6,9
Daan Luchthaven Thessaloniki 12 augustus 2014
Upgrade gekregen, waardoor grotere auto voor zelfde geld. Oude auto, al 150.000km op de teller. Hierdoor was alles al beetje versleten technisch gezien.
8,2
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 11 juni 2014
de Hyundai i30 is geen fijne auto
6,9
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 4 juni 2014
Service van de shuttelbus die je brengt en ophaalt is een pluspunt, alles was ook heel gemakkelijk te vinden. Jammer dat er geen standaard navigatiesysteem aanwezig is. Dit hoort er tegenwoordig gewoon bij te zitten vind ik.
6,4
Anoniem Luchthaven Thessaloniki 12 mei 2014
Vriendelijke behulpzame mensen. Wat echt heel vies was is dat er in de auto gerookt was. De asbak was heel erg vies en stonk enorm. Gelukkig kon deze eruit, maar de auto bleef naar rook ruiken.
7,1
Volgende

Beste bedrijven op Luchthaven Thessaloniki

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 1,630
2 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 1,246
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 671
4 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 497
5 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 1,244
Zie alle bedrijven op Luchthaven Thessaloniki