Αυξήστε τις κρατήσεις, χτίστε την επιχείρηση σας

Το Marketplace σχεδιάστηκε για επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων όπως τη δική σας. Εγγραφείτε και δείτε τις κρατήσεις σας να αυξάνονται με την μεγαλύτερη online υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι τόσο εύκολο και μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα.

Ξεκινήστε δωρεάν

Γιατί να εγγραφείτε με το Marketplace;

Παγκόσμια ακτίνα δράσης

Το Marketplace εμφανίζει τα αυτοκίνητά σας σε πιθανούς πελάτες ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες επιχειρήσεις. Ελάτε μαζί μας και θα ενημερώσουμε πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους ότι παρέχετε εξαιρετικές υπηρεσίες.

Κρατήστε τον έλεγχο

Παραμείνετε σε πλήρη έλεγχο, εσείς αποφασίζετε ποια οχήματα καταχωρείτε και ποιες τιμές καθορίζετε.

Λάβετε περισσότερες κρατήσεις

Απολαύστε παγκόσμια προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Το Marketplace θα αυξήσει τις κρατήσεις σας και θα μεγιστοποιήσει το εισόδημα σας.

Μεγιστοποιήστε τον στόλο σας

Αξιοποιήστε εκτενέστερα τον στόλο σας. Το Marketplace ξέρει πού σας χρειάζονται, οπότε οι προσπάθειες σας αξίζουν τον κόπο.

Χωρίς χρέωση, χωρίς συνδρομή

Χωρίς περίπλοκα επιχειρηματικά μοντέλα. Απλά διαχειριστείτε τον στόλο σας και καταβάλετε προμήθεια μόνο για τις κρατήσει που λαμβάνετε.

Συνεργαστείτε με την πρώτη εταιρεία στον κόσμο

Οι πελάτες επιστρέφουν στην Rentalcars.com γιατί τους προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Είναι ο λόγος που επιτυγχάνουμε τον μεγαλύτερο αριθμό σε κρατήσεις ημερών ενοικίασης αυτοκινήτων. Είμαστε η μεγαλύτερη online υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο, ελάτε μαζί μας!

Το Marketplace με μια ματιά

Έλεγχος ζήτησης στην περιοχή σας...

Απλά εισάγετε μερικά στοιχεία και θα σας πούμε πόσοι πελάτες της Rentalcars.com αναζητούν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην περιοχή σας.

Έλεγχος ζήτησης

Έτοιμοι να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

Το Marketplace δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μεγέθους, να ενταχθεί στην μεγαλύτερη πλατφόρμα κρατήσεων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων - τη Rentalcars.com.

Ξεκινήστε δωρεάν

Η Rentalcars.com είναι μέρος του ομίλου εταιριών Booking Holdings Inc, του ηγέτη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ταξιδίων και σχετικών υπηρεσιών στην παγκόσμια αγορά.