Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis biludlening

Find gode priser på biludlejning fra Avis, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Tor 20 Feb 2020
Vælg afhentningsdato
Søn 23 Feb 2020
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 30 – 65 år?
Fører har et gyldigt kørekort udstedt af Folkerepublikken Kina (Hovedland)
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:100.000+

8.3

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis er let og hurtigt
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis er
  • Avis er kendt for at holde deres biler i god stand

Karakterer for Avis

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,7
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    8,3
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,8
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,1
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,5
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    8,4
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    8,4

Populære afhentningssteder

  • Milano

    Vurderinger :2.000+

    7,1
  • Rom

    Vurderinger :2.000+

    7,3
  • Catania

    Vurderinger :1.000+

    7,5
  • Bergamo

    Vurderinger :1.000+

    7,4
  • Pisa

    Vurderinger :1.000+

    7,5

Anmeldelser af Avis

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 1. februar 2020
Venlig personale gode til engelsk Har desværre ikke fået en kvittering for at aflevere bilen men personalet viste mig at han har afsluttet sagen.
8,8
Anonym Wien Lufthavn 16. januar 2020
Fin Bil Der er ikke nogen kommentarer, har ikke noget at udsætte.
9,4
Anonym Pattaya - Dusit Resort Pattaya 5. januar 2020
Super godt betjening.
9,2
Anonym La Palma Lufthavn - La Palma 2. januar 2020
Selve bilen var perfekt i størrelse og motorkraften. Den var dog ikke noget køn syn da den var både ridset og småbulet. Personalet var meget søde, smilende og hjælpsomme :-) Den lange ekspeditionstid ved afhentning. Bilens udseende.
7,8
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 23. december 2019
En smule besværligt med shuttlebus til udlejning med børn og bagage
7,4
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 15. december 2019
Udmærket bil. Næste gang bliver nok med automatgear.
8,4
Anonym København Lufthavn 10. december 2019
I booked an Opel Astra stationcar and got a Renault. When I complained I was told this was in the same group and that was what they had available.If I wanted I could upgrade to another and more expensive car. But that was not what I wanted.
8,2
Anonym Fuerteventura - Costa Calma 7. december 2019
Der var ikke nogen bil klar da jeg ankom. De fandt dog en anden bil.
6,6
Anonym Melbourne Lufthavn 7. december 2019
Bilen kørte virkeligt godt og var MEGET økonomisk Intet
9,4
Anonym København - København V 4. december 2019
De virker meget professionelle og dygtige til deres arbejde og bilen var fremragende og i god stand
8,0
Anonym Flensburg Centrum 29. november 2019
Hurtig afhentning og hurtig aflevering.
9,2
Anonym Hamburg Hovedbanegård 28. november 2019
Fantastisk og nærværende service fra Herren på avis-kontoret. Meget professionelt, og alligevel ganske uformelt.
8,0
Anonym Keflavik Internationale Lufthavn 25. november 2019
Det var svært at finde stedet til at aflevere bilen igen Var lige før vi ikke kunne tjekke rettidigt ind
7,8
Anonym Lulea Lufthavn 14. november 2019
Rigtig fin service, personalet er yderst hjælpsomme. Jeg ankom med senere fly end pga forsinkelser og de holdt åben længere tid for at hjælpe.
9,6
Anonym Sevilla Hovedbanegård 10. november 2019
Generelt en fin oplevelse - har anvendt Avis før og er altid ok Første gang vi har ventet så længe i kø for at modtage bilen
7,6
Anonym La Palma Lufthavn - La Palma 8. november 2019
Fin bil Noget vanskelig at finde bil og aflevering
8,4
Anonym Chania Lufthavn 28. oktober 2019
Hurtig og præcis service i skranken Saltskjolder på sæderne, men det er jo en feriebil og til at leve med. Gennemgang af stenslag, her overså medarbejder nogle af dem, fx på taget.
8,4
Anonym Barcelona Lufthavn 9. oktober 2019
Udlevring tager for lang tid!
8,6
Anonym Rønne Lufthavn 2. oktober 2019
Super betjening i lufthavnen ved ankomst.
9,6
Anonym Zakynthos Lufthavn 24. september 2019
Personale var meget venlige.
9,0
Anonym Rønne Lufthavn 21. september 2019
professionel og hurtig betjening intet
9,2
Anonym Göteborg Landvetter Lufthavn 19. september 2019
God service, hurtig betjening
10,0
Anonym Rønne Lufthavn 15. september 2019
Alt Ikke noget
8,4
Anonym København Lufthavn 10. september 2019
Bilen Ventetiden ved skranken
8,4
Anonym Porto Lufthavn 8. september 2019
Super service
9,4
Anonym Montpellier Lufthavn 2. september 2019
For lidt personale ved afhentning. Tog alt for lang tid, at få bilen udleveret.
6,2
Anonym Rønne Lufthavn 26. august 2019
Top service og dejlig bil, kommer helt sikkert igen!
9,0
Anonym Egilsstadir Lufthavn 22. august 2019
imødekommende .. god situationsfornemmelse
9,0
Anonym Rønne Lufthavn 19. august 2019
Fantastisk service af serviceminded personale, bil perfekt. Alt ok
9,0
Anonym København Lufthavn 19. august 2019
Venlig modtagelse af ekspedient trods prass på jobbet på det tidspunkt Det var meget lang ventetid ved afhentning af bilen,køen gik meget langtsom.
7,6
Anonym Aalborg Lufthavn 19. august 2019
Hurtigt - god service. 2 mindre buler og ridser der ikke var registreret
8,4
Anonym Toulouse Lufthavn 18. august 2019
Fiat 500X has an unconfortable ride, stift suspension. The storrage room was to small.
8,2
Anonym Wien Lufthavn 12. august 2019
Jeg blev opgraderet til en BMW 320d. En dejlig bil. Jeg ventede 3 timer med at få udleveret bilen.
8,0
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 8. august 2019
Nemt og booke, nemt og afhente bil. Endnu nemmere og aflevere bilen igen Manglede lidt en oversigt over de skader bilen havde i forvejen så man ikke skal bruge sin ferie på at være nervøs om man får en ekstra regning
8,4
Anonym Rønne Lufthavn 6. august 2019
Meget venligt og hjælpsomt personale hos Avis
8,8
Anonym Olbia Lufthavn 1. august 2019
Bilen var ikke ordentlig rengjort!
6,6
Anonym Izmir Lufthavn 29. juli 2019
Prisen og service er i helt top. Bilen var ikke det samme som jeg har booket. Men vi fik en bil tilsvarende.
8,2
Anonym Rhodos Lufthavn 27. juli 2019
Det var nemt at leje bilen. Vi følte os godt behandlet.
8,4
Anonym Rønne Lufthavn 27. juli 2019
Meget venligt og imødekommende personale
8,0
Anonym Innsbruck Lufthavn 26. juli 2019
That I did not receive the car I ordered
7,6
Anonym Podgorica Lufthavn 25. juli 2019
Jeg modtog en fin bil af et hjælpsomt personale Det tog længere tid end jeg ellers har oplevet.
6,2
Anonym Malaga Lufthavn 24. juli 2019
Fik en splinter ny bil, god service og en rimelig pris. Bruger Avis biludlejning fremover på mine ferier. Godt tilfreds hele vejen rundt!
8,8
Anonym Rom Fiumicino Lufthavn 24. juli 2019
Flink personale Fik ikke den forventede bil
6,6
Anonym Barcelona Lufthavn 23. juli 2019
God bil og styr på det Alt for lang ventetid da vi skulle have nøgler til bilen. Det tog over en time
6,8
Anonym Alicante Hovedbanegård 21. juli 2019
Venlig og kompetent betjening.
8,6
Anonym Bordeaux Hovedbanegård 21. juli 2019
God og hurtigt service både ved afhentning og aflevering
9,0
Anonym Chania Lufthavn 17. juli 2019
Fik ikke automatgear som bestilt.
6,6
Anonym Andenes Lufthavn 14. juli 2019
Absolut en fin og kompetent behandling -alle informationer holdt -venlige og imødekommende -meget let at aflevere
9,0
Anonym Stuttgart Lufthavn 6. juli 2019
Hurtig og nem bestilling. God overblik.
9,0
Anonym Chania Lufthavn 6. juli 2019
En meget fin opgradering fra Citroen C3 til Peugeot 3008 med automatgear. Det kan man bestemt ikke klage over. Intet at klage over
8,4
<Forrige Næste