Política de privacitat

La vostra privacitat ens importa. I estem compromesos a protegir qualsevol informació personal que ens proporcioneu. Aquest document, que actualitzem de tant en tant, descriu el que fem amb la vostra informació personal. També us indica com posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu cap pregunta al respecte.

En Rentalcars.com oferim lloguer de cotxes en línia i altres productes auxiliars a través dels nostres propis llocs web i aplicacions mòbils, i per mitjà d'altres "plataformes" en línia, com llocs web de socis. Aquesta política s'aplica a totes aquestes plataformes.

Privacitat

Quin tipus d'informació personal fa servir Rentalcars.com?

En reservar un cotxe o demanar un pressupost, us demanem la informació que necessitem per oferir-vos el que necessiteu. Aquesta informació pot incloure el nom del conductor principal, edat, dades de contacte (correu electrònic, adreça i número de telèfon), data i lloc de naixement, detalls del passaport, detalls del permís de conduir i de pagament.

Per facilitar les coses, podeu crear un compte d'usuari. Us permetrà desar la configuració personal i revisar i gestionar les vostres reserves.

Quan visiteu els nostres llocs web, podem recopilar certa informació, encara que no es reservi cap cotxe. Aquesta informació pot incloure la vostra adreça IP i el navegador que feu servir, així com informació sobre el sistema operatiu del vostre ordinador, la versió de l'aplicació, la configuració d'idioma i les pàgines visitades. Si feu servir un dispositiu mòbil, també podem recopilar dades que identifiquin el dispositiu, configuració i característiques específiques del dispositiu i la latitud/longitud. També podem calcular i processar dades relacionades amb les aplicacions instal·lades al vostre dispositiu mòbil (per exemple, nom, descripció i categoria). Cap d'aquesta informació per si mateixa podrà dir-nos qui sou, però encara pot considerar-se informació "personal".

També podem rebre informació vostra quan feu servir certs serveis de xarxes socials.

Per què Rentalcars.com recopila, utilitza i comparteix la vostra informació personal?

 • Reserves: En primer lloc, fem servir la vostra informació personal per completar i administrar la vostra reserva de cotxe, i per enviar els detalls necessaris al proveïdor de cotxes. També podem utilitzar-la per completar i administrar les reserves de productes auxiliars (com les assegurances), i per enviar els detalls necessaris al proveïdor corresponent.
 • Atenció al client: Oferim atenció al client internacional 24/7 en més de 40 idiomes. Compartir les vostres dades amb el nostre personal d'atenció al client ens permet ajudar-vos quan ho necessiteu: per exemple, en trobar un cotxe o contestar les vostres preguntes.
 • Opinions dels clients: Podem utilitzar la vostra informació de contacte per enviar-vos un breu qüestionari sobre el vostre lloguer. Això ens ajuda a entendre i millorar el nostre servei i el que proporcionen els nostres socis.
 • Activitats de màrqueting: També fem servir la vostra informació personal per a les activitats de màrqueting, segons el que permet la llei. Per exemple:
  • Podem utilitzar-la per posar-nos en contacte amb vosaltres per correu, per telèfon, per correu electrònic o mitjançant SMS amb informació sobre les nostres últimes notícies, ofertes i actualitzacions, incloent-hi detalls dels nostres (o empreses del nostre grup o socis afiliats) béns i serveis, ofertes especials, descomptes o promocions, nous productes o serveis, i pròxims esdeveniments o competicions. Ho autoritzeu quan feu clic en "Reservar ara" en fer la reserva, excepte si marqueu la casella corresponent (també es pot fer l'excepció en qualsevol moment en fer clic en "donar-se de baixa" al correu electrònic o en enviar un missatge de text amb la paraula STOP al codi curt del SMS).
  • Podem utilitzar-la per posar-nos en contacte amb vosaltres per telèfon, correu electrònic i/o SMS, amb la informació sobre els productes de cobertura amb franquícia que no heu inclòs en la vostra reserva del lloguer del cotxe. De nou, ho autoritzeu en fer clic en "Reservar ara" al formulari de reserva, llevat que opteu per marcar la casella corresponent.
  • Segons la informació que compartiu amb nosaltres, podeu veure les ofertes individualitzades dels nostres llocs web, en aplicacions mòbils o en els llocs web de tercers, incloent-hi els llocs de xarxes socials.
 • Altres tipus de comunicació: Hi pot haver altres ocasions en què ens posem en contacte amb vosaltres per correu electrònic, telèfon o SMS, en funció de la informació de contacte que compartiu amb nosaltres. Hi podria haver diverses raons:
  • És possible que hàgim de respondre i gestionar les vostres sol·licituds.
  • Si no heu finalitzat una reserva en línia, podem enviar-vos un recordatori per correu electrònic. Ho veiem com un servei útil, ja que us permet seguir amb una reserva sense haver de buscar el cotxe de nou o emplenar tots els detalls de la reserva des del principi.
  • Quan feu servir els nostres serveis, us podem enviar un qüestionari o demanar-vos que valoreu la vostra experiència amb nosaltres.
  • Podem enviar-vos altre tipus de material relacionat amb la reserva, com ara informació sobre com contactar amb Rentalcars.com o amb el vostre proveïdor del cotxe si necessiteu ajuda, o un resum de les vostres reserves anteriors.
 • Estudis de mercat: De vegades demanem als nostres clients que participin en estudis de mercat. Les dades personals addicionals que ens proporcioneu com part d'aquesta investigació s'utilitzaran només amb el vostre consentiment.
 • Detecció i prevenció del frau: Podem utilitzar la informació personal per detectar i prevenir el frau i altres activitats il·legals o no desitjades.
 • Millora dels nostres serveis: Finalment, fem servir la informació personal per a propòsits analítics, per millorar els nostres serveis i l'experiència de l'usuari, i per millorar la funcionalitat i la qualitat dels nostres serveis de viatges en línia.

Com Rentalcars.com comparteix la vostra informació amb tercers?

En certes situacions, podem compartir la vostra informació personal amb tercers.

 • L'empresa o empreses que subministren el vostre cotxe i/o productes auxiliars: Per completar la vostra reserva, hem d'enviar les dades de la reserva rellevants a l'empresa o empreses que subministren el cotxe i/o els productes auxiliars que heu reservat. Per exemple: el vostre nom, edat, dades de contacte (correu electrònic, adreça i número de telèfon), data i lloc de naixement, informació de passaport, informació de la llicència de conduir, informació de pagament i les preferències que heu especificat a la reserva.
 • Altres companyies dins de la família corporativa Rentalcars.com: Per proporcionar-vos suport mentre esteu reservant un cotxe i al llarg del vostre lloguer, podem compartir les vostres dades amb altres membres de la família corporativa Rentalcars.com (consulteu Sobre Rentalcars.com). La vostra informació també es pot compartir amb la nostra empresa dominant The Priceline Group i les nostres empreses germanes (com ara, Agoda.com, Booking.com, priceline.com, KAYAK i OpenTable) i analitzar per oferir-vos un servei personalitzat, i per enviar-vos ofertes que us poden interessar relacionades amb el viatge.
 • Tercers proveïdors de serveis: Podem fer servir tercers proveïdors de serveis per processar la informació personal en el nostre nom per a les finalitats descrites anteriorment. Per exemple, podem fer-los servir per posar-nos en contacte amb vosaltres, per enviar informació sobre la reserva en el nostre nom a la companyia que subministra el vostre cotxe, o per gestionar els aspectes de la nostra pàgina web, centres de trucades o activitats de màrqueting. Quan una reserva ho requereix, també podem treballar amb els tercers proveïdors de serveis de pagament per facilitar el pagament o les garanties de pagament. També treballem amb xarxes publicitàries de tercers per a serveis de mercat en altres plataformes, i involucrem els tercers proveïdors amb finalitats analítiques. Tots aquests tercers estaran subjectes a acords de confidencialitat i no podran utilitzar la vostra informació personal per a cap altre propòsit que no sigui el descrit anteriorment.
 • Els nostres socis comercials: Treballem amb llocs web associats al voltant del món per distribuir els cotxes als nostres llocs web i aplicacions mòbils. Les reserves en un dels seus llocs web poden compartir part de la vostra informació personal amb nosaltres. De la mateixa manera, també nosaltres podem compartir informació amb ells: per exemple, amb fins comercials o perquè puguin gestionar la vostra reserva o dirigir qualsevol consulta relacionada amb ella. En aquest context, la vostra informació es regeix per les polítiques de privacitat d'aquests socis comercials.
 • Autoritats competents: Podem compartir la vostra informació personal amb el govern o les autoritats d'investigació si així ho requereix la llei (o qualsevol reglament que tingui força de llei). Aquests requisits inclouen ordres judicials, citacions i ordres derivades de processos legals i investigacions criminals. També podem revelar les vostres dades personals si és estrictament necessari per a la prevenció, detecció o enjudiciament d'actes criminals.

Com Rentalcars.com fa ús dels dispositius mòbils?

Tenim aplicacions gratuïtes per a una varietat de dispositius mòbils. Aquestes aplicacions recopilen i processen les vostres dades personals de la mateixa manera que ho fan els nostres llocs web, i també us permeten utilitzar els serveis de localització per trobar serveis de lloguer de cotxes locals.

Seguretat

Quins procediments de seguretat estableix Rentalcars.com per protegir la vostra informació personal?

De conformitat amb les lleis britàniques i europees de protecció de dades, observem procediments raonables per impedir l'accés no autoritzat i l'ús indegut d'informació personal.

Utilitzem els sistemes i procediments empresarials apropiats per protegir la vostra informació personal. També fem servir procediments de seguretat i restriccions tècniques i físiques per accedir i utilitzar la informació personal en els nostres servidors. Només el personal autoritzat té accés a la informació personal en l'acompliment de la feina.

Correus electrònics comercials

Com puc controlar els correus electrònics comercials?

En reservar un cotxe o demanar un pressupost, us expliquem com actuar per no rebre correus electrònics comercials i de vendes. També podeu optar per donar-vos de baixa en qualsevol moment en fer clic en "cancel·lar la subscripció" en qualsevol d'aquests correus electrònics.

Contacte

Com puc controlar la informació personal que heu proporcionat a Rentalcars.com?

Podeu sol·licitar una còpia de la informació que tenim vostra enviant un correu electrònic a dataprotectionofficer@rentalcars.com (indicant "Data Query" en la línia d'assumpte) o escrivint a Sunlight House, Quay Street, Manchester, M3 3JZ, Regne Unit. Per mantenir segura la vostra informació, podem demanar més informació per confirmar la vostra identitat. Si detecteu algun error en la vostra informació, digueu-nos-ho (per correu electrònic o escriviu a les mateixes direccions) perquè puguem corregir-ho.

Si teniu cap pregunta, dubte o comentari sobre les nostres pràctiques o aquesta política de privacitat, envieu-nos un correu electrònic a dataprotectionofficer@rentalcars.com, indicant "Privacy" a la línia d'assumpte. Rentalcars.com té les seves oficines a Sunlight House, Quay Street, Manchester, M3 3JZ, Regne Unit.

En el cas que tingués alguna pregunta, dubte o comentari sobre la nostra Política de Privacitat, no dubti en contactar amb nosaltres a dataprotectionofficer@rentalcars.com. Si us plau, indiqueu "Privacy" en l'assumpte. Rentalcars.com té les seves oficines a Sunlight House, Quay Street, Manchester, M3 3JZ, Regne Unit.

DECLARACIÓN DE LA POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS DE TRAVELJIGSAW INSURANCE LIMITED