Sebagai khidmat sewa kereta online terbesar di dunia, kami berikan harga yang terbaik. Kami bekerjasama dengan setiap syarikat utama kereta sewa di dunia dan berunding harga istimewa yang hanya tersedia kepada pelanggan Rentalcars.com.

Ia mudah. Syarikat yang kami bekerja bersama memberikan kami harga lebih rendah kerana kami menguruskan banyak penyewaan. Sebaik sahaja kami memasukkan kos kami, kami masih lagi boleh memberikan penjimatan kepada anda.

Tetapi kadang kala (sangat jarang), seseorang menawarkan harga lebih rendah – dan ketika itulah anda datang. Jika anda mendapati tawaran yang dibandingkan lebih kurang, kami ingin tahu!

Beritahu kami siapa, apa, di mana dan bila; beritahu kami jumlah bayaran yang dikenakan mereka dan kami akan menandinginya.

 
Dimana & Ketika
Pengambilan*
*Diperlukan
Tentang kereta
*Diperlukan
Maklumat Persaingan
Kaedah Tempahan*
*Diperlukan
Maklumat anda
Jika anda sudah menempah dengan kami atau kami telah menghantar sebut harga kepada anda, sila isikan nombor rujukan tempahan anda
Hubungi Di*
*Diperlukan
Terma & Syarat

Kadar Harga Jaminan(The Price Match) menjaminkan harga dalam sewa yang pra-bayar akan ditawarkan sama dengan pembekal bebas lain di United Kingdom dengan menggunakan pembekal yang sebanding.Penyataan ini tidak boleh digunakan untuk kenderaan yang menpunyai permintaan/ status dengan Rentalcars.com atau pembekal kepada sesiapa yang kita sedang berbanding. Penyataan ini adalah sah sebelum atau selepas tempahan sehinng tarikh sewa bermula, dan tidak boleh terlibat dalam tawaran promosi.


Rentalcars.com perlu mengesahkan syarat dan terma yang dalam tawaran alternatif - Apabila harga, pembekal & Terma & Syarat telah disemak oleh penasihat kami, kami akan menghubungi anda untuk mengemas kini dengan tawaran anda.Penyataan ini adalah penting dan merangkumi dedua-dua produk dan perkhidmatan. Misalnya harga lain yang tersedia di lapangan terbang daripada harga sewa Rentalcars.com tidak akan dipertimbangkan seperti berikut.Pelanggan juga perlu mengetahui permintaan Pricewatchakan ditangani pada 08:00-17:00, Isnin hingga Jumaat - tetapi permintaan boleh disampaikan setiap saat melalui borang Pricewatch di laman web.