Ως η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών online ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο, μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή από όλους. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο και διαπραγματευόμαστε προνομιακές τιμές που είναι διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες της Rentalcars.com.

Είναι απλό. Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε μας δίνουν χαμηλότερες τιμές επειδή τους πραγματοποιούμε πολλές ενοικιάσεις. Μόλις καλύψουμε τα έξοδά μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αλλά μερικές φορές (πολύ σπάνια) κάποιος προσφέρει χαμηλότερη τιμή - και τότε έρχεστε σε εμάς. Εάν βρείτε μια συγκρίσιμη προσφορά πιο φτηνά, θα θέλαμε να το γνωρίζουμε!

Πείτε μας ποιός, τι, πού & πότε. Πείτε μας πόσο χρεώνουν και θα νικήσουμε αυτή την τιμή.

 
Πού & Πότε
Παραλαβή*
*Απαιτείται
Σχετικά με το όχημα
*Απαιτείται
Στοιχεία Ανταγωνιστή
Μέθοδος κράτησης*
*Απαιτείται
Τα στοιχεία σας
Εάν έχετε ήδη κάνει κράτηση μαζί μας, ή έχετε στείλει μια προσφορά στον εαυτό σας, παρακαλώ συμπληρώστε τον αριθμό κράτησης
Πώς να έρθουμε σε επαφή μαζί σας*
*Απαιτείται
Όροι και Προυποθέσεις

Η Σύγκρισης τιμής αναφέρεται σε τιμές που δόθηκαν από άλλα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτου για τον ίδιο τύπο οχήματος και χρησιμοποιώντας παρόμοιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Δεν περιλαμβάνει οχήματα τα οποία είναι σε κατάσταση αναμονής με το Rentalcars.com ή με άλλα πρακτορεία που γίνεται η σύγκριση. Ισχύει πριν και μετά την πραγματοποιήση της κράτησης μέχρι και την παραλαβή του οχήματος και δεν περιλαμβάνει διαφημιστικές προσφορές. Το Rentalcars.com θα χρειαστεί να επιβεβαιώσει τους Όρους κ Προυποθέσεις τις αντίπαλης προσφοράς. Όταν έχουν επιβεβαιωθεί η τιμή, η εταιρεία οι Όροι κ Προυποθέσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα επανεξετάσουμε την προσφορά σας ή την κράτηση σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μιλάμε για σύγκριση ίδιων προϊόντων και προσφορεμόνων υπηρεσιών. Για παράδειγμα εάν η άλλη προσφορά είναι για παράδοση εκτός αεροδρομίου και η προσφορά του Rentalcars.com είναι για παράδοση εντός αεροδρομίου καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ίδιο προϊόν. Επίσης παρακαλούμε σημειώστε ότι το Τμήμα Σύγκρισης τιμής λειτουργεί από 08:00 μέχρι 17:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Παρόλα αυτά ερωτήσεις για συγκρίσεις τιμής μπορούν να γίνονται ανά πάσα στιγμή μέσω της ιστιοσελίδας μας.