Koska olemme maailman johtavin verkossa toimiva autonvuokrauspalvelu, pystymme lyömään kilpailijoidemme hinnat. Teemme yhteistyötä maailman suurimpien autonvuokrausyhtiöiden kanssa ja neuvottelemme heidän kanssaan etuoikeitetut hinnat, jotka ovat saatavilla ainoastaan Rentalcars.comin asiakkaille.

Kuvio on yksinkertainen. Hinnat, jotka yhteistyökumppanimme meille antavat, ovat alhaiset järjestämiemme vuokrien volyymin vuoksi. Kunhan olemme ensin kattaneet omat kulumme, voimme edelleen tarjota sinullekin mahdollisuutta säästöön.

Joskus, mutta erittäin harvoin, kilpailijamme tarjoaa edullisempaa hintaa – tällöin sinä astut mukaan kuvioihin. Jos olet löytänyt vastaavan tarjouksen huokeampaan hintaan, haluamme ehdottomasti tietää siitä!

Kerro meille kuka, mikä, missä ja milloin. Kerro meille paljonko he veloittavat ja me lyömme kilpailijamme hinnan.

 
Missä & milloin
Nouto*
*Pakolliset kentät
Tietoa autosta
*Pakolliset kentät
Kilpailijan tiedot?
Varaustapa*
*Pakolliset kentät
Tietosi
Jos olet jo tehnyt varauksen tai vastaanottanut meiltä tarjouksen, ole hyvä ja ilmoita meille varausnumerosi.
Kuinka haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä?*
*Pakolliset kentät
Ehdot ja säännöt

Hintatakuu pätee pre-paid autonvuokraushintoihin ja tarjousten on oltava vastaavia omiin tarjouksiimme nähden. Lisäksi, tarjouksen autovuokraamon on oltava kansainvälinen autovuokraamo. Hintatakuu ei ole tarjolla niihin tarjouksiin, joissa auton saatavuus on Rentalcars.comilla tai kilpailijallamme pyyntö-perusteella (on-request). Voit käyttää Hintatakuuta ennen varauksen tekoa tai varauksen teon jälkeen. Palvelu ei kuitenkaan ole tarjolla auton noutoajankohdan jälkeen eikä tätä palvelua voida soveltaa erikoistarjouksiin. Rentalcars.comin on vahvistettava kilpailijan ehdot ja säännöt – kun hinta, autonvuokraamo sekä ehdot ja säännöt on vahvistettu, varaustiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä. Huomioithan, että vastaava periaatetta sovelletaan niin tuotteeseen kuin palveluun. Esimerkiksi, jos kilpailijan auto on noudettava lentokentän ulkopuolelta ja Rentalcars.comin tarjoaman auton nouto on lentokentältä, tällöin tarjoukset eivät ole vastaavia. Huomioithan myös, että Hintatakuu-pyynnöt käsitellään ma-pe klo 10.00–19.00 välisenä aikana – tiedot Hintatakuuseen voidaan kuitenkin lähettää minä aikana tahansa sivujemme Hintatakuu-osion kautta.